Nytt projekt på gång

Har fått lite klagomål om att jag har bloggat väldigt dåligt denna vecka och det kan jag verkligen hålla med om, riktigt dåligt av mig. Men som vanligt gör jag inte dåligt av mig utan anledning; har nämligen nu ett nytt projekt som jag är i full gång med. Kan tyvärr inte säga någonting om det här och nu för då skulle allt gå till spillo och det vill jag inte. Så nu vet ni det men det börjar bli lite klart.


Jag behöver!


18 januari 2012


Jag är duktig i skolan

Ska ha läst denna bok till på fredag..eller egentligen till i morgon för det är på fredag som jag ska prata om den. Har dock inte ens börjat med den och det ångrar jag verkligen, rekommenderar att inte göra så! Brukar annars vara jätte duktig i skolan (som ni troligtvis redan vet) och verkligen göra det jag ska men just nu så är den här boken så jäkla dålig och på engelska och den kombinationen funkar inte för mig hehe. Men eftersom jag är så bra på att prata med lärare så kommer det gå bra iaf. Får ta och se filmen och söka om filmen sen skriva lite stöd punkter.  


image description

On The way home

Är nu på väg hem efter en lång dag i skola; 8-15:20 vilket är långt när man brukar gå 8-12:30 på tidiga veckor. Många har frågat mig hur det funkar med mina skoltider och så, så tänkte berätta om det sen. Det är jätte kalt och jag sitter i träningsbyxor medan jag väntar på bussen. Rekommenderar inte det för det blir jäkligt kalt. Vill nu resa bort till Thailand eller något sånt men kan som sagt inte det eftersom jag inte kan missa något från skolan nu.


Info

Det går tydligen inte att ladda upp en sån stor fil, den är nämligen i full HD fattar inte hur alla andra gör det? Ska nu försöka en sista gång genom att spara den i ett annat format och hoppas att det då funkar, annars får jag spela in en ny lite senare med min iPhone. De kan man lite på iaf haha.


Medan videon laddar

Tanken var att det skulle komma upp en videoblogg för ca 2 timmar sen MEN det tar ju sån sjukt lång tid för den att ladda klart. Fattar inte grejen med det(!?) Så när den väl är klar, om 40 min tror jag kommer den upp direkt. Är jätte hungrig eftersom det bara blev en Chai latte till lunch men maten är klar snart så det är ju bra. Efter det ska jag plugga lite matte *suck* och sen träna. Har dock inte tränat nu på två dagar så har lite dåligt samvete iofs ska man träna 4 dagar och sen vila 1dag men får väl träna lite extra i dag då helt enkelt.


Morgon

God morgon!

I går tog jag äntligen beslutet; jag går kvar på natur och känner mig riktigt lycklig för det, så lycklig jag var när jag fick reda på att jag kom in och jag har ingen aning om varför, men antagligen är det ett tecken från mitt inre att det verkligen är det här jag vill. Haha så fint det där lät.

Med anledningen till att jag hade fullt upp i huvudet i går bestämde jag mig för en dag att ta ledigt för en dag. Men i dag blir det bättre.


Ny Design - 2012

Förra:


Nya:


Som sagt så skulle den nya desigen komma i dag och känner mig stolt att jag klarade att göra den som planerat. Jag är väldigt nöjd över den men det kan bli någon liten ändring då och då, inget stort dock.

Om ni unndrar varför det inte har blivit något mer inlägg idag förutom det här så så vet jag inte varför. Jag behövde en ledig dag helt enkelt ...eller en halv ledig dag, precis som skolan eller jobb och för mig bloggen. Jag bloggar ju ämligen runt 5-8 inlägg per dag och har gjort det länge. 

5 veckor

Har ju valt att ta det lugnt i några veckor. Det har väl än så länge gått 5 veckor (OMG!!!) sen jag gjorde "något", helt sjukt när jag tänker på det så denna helg var det också en ta-det-lungt helg och just denna helg var det verkligen vad jag behövde för att vara ärlig. Har ju så mycket att tänka på nu med skolan, om jag ska byta eller inte. Just nu lutar det åt att byta men kommer väl antagligen ändra mig x antal gånger till. Så nu blir det mer film.

Det gick bra

Hos läkaren gick allting bra, kollade som sagt bara lite grejer. Inget allvarligt så ni behöver inte vara oroliga för det hehe. Det blev dock inge Amel idag för jag kom därifrån ganska sent och då orkade ingen av oss så vi tar det i morgon. Sen när jag kom hem tränade jag lite vilket jag gör nu varje dag och känner mig super duktig. Efter det satte jag igång med designen så att den skulle bli klar för vill bara ha det överstökat. Men även fast den är klar nu som kommer den upp i morgon som jag lovat.Jag idag helt untan smink. Bilden är tagen men den dålig webcam men min kamera är död...som vanligt.


Till läkaren

God morgon!

Idag ska jag först gå och träffa en läkare och kolla upp lite saker som jag egentligen skulle gjort för jätte länge sen men har glömt bort det och så kom jag på det i torsdags så fick en snabb tid i går. Så nu ska jag äntligen få det överstökat. Efter det ska jag nog träffa Amel i stan, det var evigheter sen jag träffade henne så jag tyckte nu att det skulle bli ändring med det.

Eftersom jag ska gå om mindre än 40 min så måste jag nog böra fixa mig nu, vill egentligen bara gå ut med mina underbara sköna rosa mjukis och min supper mjuka tröja och ett par uggs till det men tror jag hoppar det faktiskt hehe. Har dock inga uggs som jag måste skaffa mig men det får bli nästa månad eller något sånt.


Va lite mer positiv

Har ni haft någon otur i dag? Det har inte jag, inte mer än vanligtvis iaf. För otur har jag dagligen och det har väl alla människor någon gång under en hel dag så det är bara lära sig leva med det. För varför gnäller man på det dåliga när det kanske bara händer tex en dålig sak på en hel dag och tusen bra saker, sen händer det väl några saker som inte år något speciellt. Så typiskt oss människor och speciellt svenskar.
Det är även en av de anledningarna som jag inte kommer bo i sveriget hela mitt liv, för svenska är oftast inte så trevliga när man inte känner folk och kan vara väldigt negativa något som inte passar mig alls. Sen är ju såklart inte alla så men de flesta. Så bli lite mer tacksamma över allt de bra och putta bort de dåliga så att de tankarna aldrig mer kommer tillbaka och om situationen kommer tillbaka så tänk inte ens på det eller putta bort de med och tänk på det bar sakerna. Skriv en lista om det nu behövs!


Våren 2012 med färg


På väg hem

Är på nu på väg hem och med min vanliga tåg tur så missade jag nu tåget och får vänta ett litet tag för mina bussa passa ju aldrig med tågen, varken till tåget eller från det hem. Ska personligen kontakta SL om dom inte kan flytta på tiderna lite speciellt den som går från tåget hem då den går en gång i halvtimmen. Iofs så tar det ju bara 7 minuter att gå men dom 7 minuterna känns som en timme när det är snöstorm.


När jag väl kommer hem ska jag fortsätta med designen så att den blir klar på söndag. Sen ska jag även fundera på om jag ska byta till samhällskunskap eller inte, sjuuukt jobbit beslut. Jag som till och med har beslutsamhetsångest när det gäller vilken choklad jag ska ha eller vilken film jag ska se eller vad jag ska äta till frukost.


Somsagt har jag väldigt blandad musiksmak

Takida - You Learn.


Fredag den 13

God morgon gott folk.

Har nu varit vaken i 1,5 timmar och fast det har jag inte gjort någonting förutom legat i sängen och kollat på TV. Men jag har inte brottom så det gör inget ska nämligen gå härifrån runt halv 12, typiskt mig att vilja ha mycket tid på mig på morgonen. Idag är det ju somsagt arbetsförmedligen som står på schemat och på tal om det så skrev jag mitt första CV i går och i dag blir det de personliga brevet för nu ska det sökas jobb.

Sen har ni väl inte glömt vad det är för dag i dag, right. Fredag den 13, så kanske inte så jätte bara att skriva det personliga brevet i dag haha. Fast varför är dt just fredag?? Det förstör ju, kan det inte vara en torsdag eller något sånt.


Nu blir det bättre än bäst

Har verkligen inte haft några ideer om något att blogga om de senaste dagarna, sedan har jag även haft jätte mycket att göra (skriver ju trots allt inte allt jag gör i bloggen). Nu har jag iaf gjort något åt det för det är ju så man löser problemen; man gör lågot åt det och man börjara tänka nytt! Så har skrivigt en lista om saker jag kan skriva om och saker jag ka göra i bloggen så nu jäklar.  


Mötet

Dagen gick bra idag och det va kul att lyssna på vad dom hade att säga dock var det mindre personen är vad jag trodde men fick då sluta tidigare så att jag hann hem innan mötet. Iofs gick jag inte hem utan jag gick direkt till mammas jobb och efter ca en halvtimme där var jag tvungen att åka igen. Mötet gick också bra, fick lite mer att tänka på bara. Tyvärr tänker jag inte säga vad mötet handlade om eftersom det ännu inte är säkert men ni kommer ändå tillslut märka vad det är, om det händer.

Nu ska jag träna lite och det går faktiskt jätte bra, kör bara hemma för tillfälligt eftersom jag vet att jag inte skulle orka träna om jag var tvungen att gå till gymmet morgon och kväll haha. Men när jag väl har fått igång "känslan" och börjar tycka det är kul så blir det ett gymkort.


Spännande dag

God morgon!

Om jag ska vara ärlig är jag ganska taggad för i dag. I skolan är det bara föreläsningar hela dagen då folk ska berätta om vad dom blivit efter att ha pluggat Naturvetenskap. Ganska spännande tycker jag att få höra då kan jag också fundera om jag vill gå kvar eller byta till samhällsvetenskap. Jag och min beslutsamhetsångest är ju aldrig riktigt bra. Funderar också om jag ska ta med mig datorn eller inte. Om jag sk ata med mig väskan eller inte. Jobbigt, jobbigt! Nu vet jag iaf vad jag ska göra just nu; Fixa mig, äta och åka till skolan.Jag behöver resa

Något jag tycker att jag själ är värd just nu är en resa till något underbart land där det både finns strand och äventyr. Sen kanske mycket nytt folk som man kan träffa när man går ut. Jag vill bli brun och få det där blonda fina sommar håret jag får. Några resor blir det iaf inte eftersom jag har mycket med skolan så får helt enkelt vänta till sommaren. Sen ska jag ju även se till att jag får min dröm mage till sommaren och jag började faktiskt i dag, duktigt va. Innan frukosten körde jag situps, upphopp och plankan.

Fast jag ska köra med lite "fusk", nästa månad ska jag nämligen slinga håret till ljusare för har ALDRIG haft såhär mörkt hår så får lite smått panik. För jag vill verkligen inte färga mitt hår, har aldrig gjort det och har häller inte fått det av min mamma och syster. Å-andra-sidan så är det nästan ingen som tycker att jag ska färga mitt hår inte ens när jag var hår modell så tyckte dom det.
Tar det NU lugnt

Sådär kan nu äntligen sätta mig ner och ta det lugnt i min älskade soffa som jag längtat efter hela dagen. För jag hade ju som sagt tur med att jag inte hade någon matte idag för det var det sista jag behövde nu. Jag gick till skolan så att jag var där ca 20 minuter förre, fråga inte varför men det bara blev så. Kom hem runt 16:00 och då fick jag för mig att jag var tvungen att rensa bland mina kläder (som jag fortfarande inte är klar med) sen skulle jag äta och nu sitter jag här och berättar om min dag. Tiden går fort när man har kul...eller bara när man har fullt upp.


Skön skoldag idag

God morgon

Onsdag idag vilket menas med andra skoldagen och den ända "riktga" skoldagen denna vecka. Jag har dock ingen matte i dag som jag egetligen skulle haft sista lektionen så det blir 12:35 - 14:55 nice. Innan jag får allt för brottom så ska jag nog göra mig i ordning nu. Men orkar verkligen inte det, vill bara ligga kvar i sängen och kolla på någon bra film som man också kan skratta lite åt. Lat som jag verkligen är. En jätte dålig egenska som jag MÅSTE få bort, någon som vet hur man gör?!
Jag behöver helt enkelt Choklad

Kollade nyss runt blad mina olika kategorier för att få lite inspiration om vilka olika kategorier jag behöver skriva i. Gick då in på blandannat Texter och så gå en rolig sak. Som ni ser har jag skrivit TVÅ gånger att jag blir deprimerad om jag inte får äta choklad. Snacka om att faktiskt mena det haha. Men det är så sant. Dom är inte ens lågt ifrån varandra, en är längst ner och den andra är lite under mitten.
Lovet är nu slut

Halo my friends!!

Jag har nu avklarat min första dag efter lovet med tre sköna lektioner då vi gjorde ett spel, kollade på film och hade betyg prat. Fick även reda på att vi natur klasser kommer ha tema dagar på torsdag och fredag så det är då bara i morgon som det kommer vara seriöst hehe.
Hade faktiskt saknat skolan mycket och då menar jag iofs inte att sitta vid en bänk och höra läraren prata om massa saker som man senare kommer ha prov i men jag menar själva stämningen i klassen. Den underbara stämningen.

Tog en såhär typisk buss bild:


Magrutor på G

Nä nu ska jag sätta igång med massor av saker, nu när jag har chansen att faktiskt göra det. När det är nytt år och allt. En av dom grejerna är att börja tränna och en annan är att ta tag i läxorna och sånt i tid så att jag slipper göra det i sista sekund. Ja, ja jag vet jag har sagt 1000 gånger bara här i bloggen me nu när det är ett av mina nyårslöften så nu jöklar ska et hända grejer! Beach 2012 magrutor here i come ♥

Aivrnfhceae7ypq_large
Det ska alltså vara magrutor som syns lite, knappt någonting annars är det inte fint!

Design making day

Tänkte nu bara göra ett sånthär förlåt-för-dålig-update inlägg som jag är expert på att göra de få gångerna jag har haft dålig update. Denna gången är det för att jag har varit i full gång med den nya designen som kommer på söndag. Spännande värre. Jag har både tagit bilderna som tog längre tid än vad jag trode, eftersom jag inte tänkte på det med sminkningen och klädval + test bilder. Så nu har jag nästan gjort klart headern och sen är det bara resten kvar.
Jag har dock glitter i hela facet efter att jag hade LITE glitter i min sminkning. Just därför hatar jag glitter, fast gillar det egentligen men jag fattar inte varför man måste bli så glittrig överallt!


Skönhetstips - Mascaraborsten

Har inget speciellt för mig nu så tänkte passa på att göra ett skönhetstips.

Har du en mascara borste du verkligen gillar men själva mascaran är slut? Släng du inte borsten utan rengör den och använd den igen. Du kan använda den innan du sätter på mascaran då det blir som att borsta ditt hår och ögonfransarna kommer inte lägga sig över varandra. När du lagt mascaran kan du även då använda den för att separera ögonfransarna. Det bästa enligt mig är om det är en gummiborste för att det ska funka att separera på ett bättre sätt.


Om jag hade haft...

Om jag hade haft hud skulle jag utan tvekan köpa mig detta:


Bok till film

Sitter nu och kollar på En blomma i afrikas öken, som är en riktigt bra film och som jag har sätt hur många gånger som helst. Dock är det en jätte stor skillnad mellan boken och filmen även fast jag inte ens har läst hela boken så märker man det direkt. Filmen tar bort så mycket från boken, visst det är ofta att det är så men i denna är det fööör mycket och för er som har läst +  sätt den vet väl exakt vad jag pratar om. Men se den måste man även fast man inte har läst den.
Jag kan tom gilla att se filmerna först för då kan man inte bli besviken. För det händer ju jämt att det tas bort saker ur boken men också för att bilden man får när man läser boken inte ska förstöras. Så det är ett litet tips sör er som stör er på det.


Bra vs Dåligt?

God morgon!

Har nu varit vaken en liten stund, ätit frukost kollat nyheterna och lite annat. Eftersom jag just nu sitter vid min mammas och pappas dator så har dom Aftonbladet som startsida oh såg lite intressanta saker där. Exempel på det var ett klipp om en 8 årig liten tjej som kommer från USA. Hon och hennes kusin som var något år yngre sjöng någon sång och någon spelade in. Klippet blev otroligt stort på Youtube och de två flickorna fick vara med i Ellen degeneres show där de fick träffa sin idol. Sedan fick de också jobba för dem och göra intervju med kända personer. Ett litet tag senare fick även ena flickan spela in låtar i studio.

Kolla på detta klipp så får ni se mer om det:
Bläddra till 05:42 minuter så börjar det då.
Jag tycker personligen att det är lite barnarbete när barnen jobbar. Okej om hon får spela in en låt bara för skoj men det där är på riktigt. Och som de säger i klippet så kommer hon försvinna från folks minne om bara några månader och stackars denna flicka då. Barn ska vara barn så länge som möjligt och att göra en sånhär grej någon gång är okej men nu tillhör det här hennes vardag.


Den fina vita


Shoppar för mycket

Även fast jag haft lite dålig update idag så vill jag bara säga att det kommer bli bättre i morgon. Och varför jag har valt att ta lite halvt ledigt i dag tänker jag inte gå ut med här och that's it. Så för att gör mig lite gladare och på bättre humör har jag kollat runt lite på saker jag ska skicka hem.

Men något som inte är lika kul är att jag M Å S T E börja jobba så fort som möjligt eftersom jag har börjat höja mina utgifter. Visst man kan ju tjäna pengar på bloggen och lite sånt men jag vill ha en fast lön och det är ju bra för att kunna fylla ut mitt CV ytterligare. Funderar på att söka till något café och har ju lite erfarenheter om det från att ha PRAOat som det 2 perioder. Jag tycker även att det är kul att jobba då man träffar människor och även kan lära känna nya människor och om man jobbar på café så brukar det vara några unga.


Göllig tröja va?!

Titta va jag hittade i min byrå i går, hehe. En gammal tröja som jag dessutom fick av min syster. Jag kom ihåg att jag hade den på en idrottslektion och nästan alla regerade på texten och kramade mig. Funderar på köpa massa enfärgade toppar och sedan skicka in och göra olika roliga text tryck. Apropå det måste jag köpa nya tryck toppar för älskar nämligen det. Både när det är text("seriösa") och olika bilder. Sen kan jag ju göra en med den bilden som är en av profilbilderna, den som bara är svart och vit för såna toppar med tryck är också sjukt snyggt och då kan man ju ha sig själv på en - Riktigt egoboost!


Vill bara säga God morgon

God morgon!

Dagens planer är ju att gå ut och fota lite. Men eftersom Johanna ville sova ut i dag och inte orkade så får jag se hur jag gör med det. Ligger nu i sängen och tittar på någon film från tidigt 90-tal, brukar annars inte gilla fillmer om är äldre än 2000-talet men det finns undantag. Nu ska jag iaf gå och göra lite att äta tror det blir min älskade havregrynsgröt. Det är supper gott och jätte nyttigt. Sedan blir städning om jag inte går ut.


Redigerad bild från nyårGjorde lite redigering med denna bld och blev riktigt nöjd med den. Brukar annars ALDRIG göra det med mina bilder.

Jag gjorde den:
Ljusare, la in en blå färg och sedan en vinjettering.

Fota

Idag var planen att gå ut och fota lite både den fina naturen och sedan självporträtt till min nya design men klockan blev för mycket så det blev mörkt, ännu en nackdel med vintern. Så i morgon är planen att jag och Johanna ska ta oss ut när det är ljust och gå ut och fota, då får äntligen hela foto utrustningen följa med ut. Måste btw göra en ny foto utrustning video och sen ska jag även göra ett inlägg om det.

Nästa månad ska jag förresten köpa lite nya saker till min älskade kamera; Batterigrepp och reflexskärm. Batterigreppet gör kameran större och man kan då få bättre grepp, sedan gör det också så att batterierna håller längre. Reflexskärmen är till för att få ljuset dit man vill och få en annan skuggning mm.Måste bara hitta en sida där man kan skicka efter båda. Batterigreppet har jag velat haft jätte länge men har glömt bort det höhö.


5 bra saker med min insida

♥ Jag är nästan jämt posetiv även fast jag inte tycker att vissa saker är bra.
♥ Glad är jag också nästan jämt.
♥ Jag är hjälpsam.
♥ Om någon av mina vänner är nere är jag bra på att göra dom glada.
♥ Jag berömmer mig själv ofta och ser de bra sakerna med mig själv utan att vara egoistisk, för att vara ego är inte alls samma.


Robert min älskling, vad har du gjort?

Titta, stackarn. Det är säkert att han har slagit vad med sina kompisar och om han förlorade skulle han raka av halva håret. Eller som mamma tror, att hans kompisar har gjort det när han däckat haha.


Klicka på bilden för att komma till sidan där bilderna kommer från.


Morgon

God morgon sverige!!

Har abselut INGA planer för i dag och måste säga att det känns verkligen hur bra som helst. Eller den ända planen jag har och som jag ska göra efter att jag publicerat det här inlägget är att lägga massa kläder i tvättkrogen hehe nu blir mamma säkert glad. Tänkte sedan kolla mina kommentarer och mail om länkbyten och om det är så att ni vill ha ett länkbyte kan ni bara kommentera vilket inlägg som helst, bra va?! Nä men nu ska jag gå och göra som planerat så jag har det gjort.Länkbyte?

Det är så många bloggar som just nu kör med länkbyte och sedan är det många som har frågat om jag inte kan göra det, tyvärr har jag aldrig haft tid med det men nu har jag ju ändå lov och gör inget speciellt på dagarna.

->Så om ni vill ha länkbyte är det bara att säga till och sedan om ni vill ha en specifik bild så länka länken till bilden eller något sånt.


Min nya jacka

Spel

Spelar nu spel med min familj, dom tycker att vi ska vara sociala och inte titta på TVn eller sitta på våra rum. Så back to The game hehe!


Det snöar

Äntligen fick vi denna sön som har varit så stort samtalsämne länge på nyheter och sådant. Själv vill jag bara ha det runt jul och nyår sedan en liten bit in i januari och sean ha det överstökat så att sommare snart kommer. Nu komer det ju tyvärr inte bli så eftersom det har bara varit runt 3 dagar snö och sen snöar det nu, så den kommer väl antagligen vara kvar in till April. Nu är det ju iaf och hoppas att den varar i max en månad.


På väg hem

Är på väg hem nu från Johanna. Har ont i axeln för har jätte tung väska:


Morgonpigga Johanna

God morgon!

Fy vilken dålig update jag hade i går, brukar nu blogga 6-9 inlägg om dagen. Vet inte riktigt vad som hände, kan vara för att jag knappt var hemma i går. I dag ska det iaf bli bättre på hög nivå. Men gillar egentligen Inte blogga från mobilen som jag gör nu, eller ännu mindre appen för det första så ser man inte riktigt hur långt inläggen kommer bli och för det andra så kan man inte lägga in fet text och såntdär.

Ska nu försöka få lite liv i Johanna som ligger och sover. Hon är så rolig; hon säger att jag ska väcka henne när jag vaknar och som sagt sover inte jag länge. Så jag säger tyst och lugnt "vakna nu Johanna" två gånger, efter andra gången blir sur och skriker "JAG ÄR VAKEN!!". Haha men kan bara säga att det där är en lugn variant.


Fattar ni vad jag menar ?


Fick tillåtelsen

Skulle egentligen tagit med mig min egen dator till Johanna (som jag tänkte från början men kände att det var lite för nördig) för man har ju inte en chans att få blogga. Kan iofs förstå det när hon precis fick sin dator. Sedan fick jag nyss tillåtelse att öppna hennes fönster som INGEN får öppna "för henne för då kan det ju komma in djur" när kommer det in djur på vintern. Nu är det iaf dags för lite popcorn och en bra film (som vi ska försöka hitta).


Min dag

Äntligen hemma och kan andas lite i min soffa, för ett litet tag dvs.

Runt 1 gick jag förbi mammas jobb i en liten stund och hälsade på, mamma fick sluta lite tidigare och vi gick hem även då för bara en liten stund. Hade nämligen bestämt att åka med Johanna, jag skulle köpa den där jackan som jag nämde för ett litet tag sedan och sedan köpte jag också en pälskrage, fake såklart för jag är så imot riktig päls.
Okej om man redan har en från sin farmor eller gågot som man tex syr om och använder för då är det ju inte nytt utan återvining. Back to the thing; Är nu hemma för att hämta lite saker och äta för att sedan gå hem till underbara Johanna, ska alltså sova där.


OBS: har inte färjar håret grönt utan det är bara ljuste.


Tekniska problem

Hola amigos!

Vaknar upp och inser att vårt internet inte funkar på någon av våra datorer. Vilket för mig är stooora problem, jag kan nu varken blogga, kolla mailen eller gå in på facebook (har redan använt slut på mitt internet på min iPhone *suck*). Så jag bestämmer mig för att ta tag i det med mina egna händer, jag drar ut sladdar, stänger av varenda grej som har med internet att göra och märker sedan att en viktig grej inte lyser. Pappa tar över för jag ska in i duschen och så visar det sig vara att en där grejen som inte lös inte hade någon ström. Nu skrattar ni väl antagligen lite åt mig och tänker att jag är lite smått dum MEN jag är faktiskt väldigt tekniskt, kanske tom för bra för mitt eget bästa.
Händelser 2011

» Fick äntligen min rosa dator ♥
» Började ***** allt mer
» Slutade grundskolan
» Fick sommarjobb
» Köpte mig min systemkamera, Nikon ♥
» Började gymnasiet
» Skaffade mig massa underbara nya vänner
» Kom närmre många vänner
» Skaffade mig en ny blogg
» Fick min iPhone 4 ♥
» Träffade min bror efter mer än 3 år
» Förlorade ********
» Har nått massa blogg-läsar rekord här på bloggen
» Vart **********
» ******* för första gången

Sen massor av annat säkert men inte vad jag kommer på nu. Sen har jag skivigt massa '*' för att jag inte vill skriva ut vissa saker i bloggen, Höhö.

Amanda Fondell - True colorsIbland älskar jag sånhär skön-musik, sån man kan tänka till.

Borde nog städa

Insåg nyss att jag nog bör städa mitt rum NU (!!). Men som sagt så kommer det ändå se ut såhär om ett par dar. Fast jag älskar när mitt rum är nystädat, det känns så mycket finare och trevligare. Ska göra det snart, lovar.Lite mer bilder från JulaftonSorterat blad bilderna

God morgon!
Har varit vaken ett litet tag och ätit frukost, det vart några rån med te = nyttigt värre! Men det är nyttigt för själen hehe. Ska försöka leta fram några fler bilder från jul och sen nyår, vilket kommer gå betydligt bättre nu när jag har sorterat alla mina bilder mycket mycket bättre. Jag har alltid tyckt att det är så jobbigt att leta fram bilder och hoppar sedan över det för att det blir för jobbigt men nu blir det ju ändring på det.


Samhällsprogrammet? Eller vad det heter..

Kanske borde ladda mobilen höhö.


Nyårs outfiten!

Jag hade totalt glömt bort att lägga upp min nyårs outfit så när jag äntligen skulle göra det funkade det inte men nu så (överreagerade kanske lite i förra inlägget). Älskar den verkligen, först kändes den inte som jag när jag väl köpte det men det är ju såå jag.Byta, nu??

Att ladda upp bilder på blogg.se funkar tydligen inte i dag från typ halva dagen *suck*(!!) Har ju sagt miljooooooner gånger att jag ska byta men har aldrig riktigt gjort det för måste lära mig göra designer på någon annan först. Antingen wordpress eller Myshowroom
och det lutar mot Myshowroom av någon anledning, känns som det passar mig bäst.


Träning vs chips och tv

Jag skippade i träningen hehe men hittade havregryn så jag kunde göra min älskade gröt. Så nu sitter jag framför TVn med en stooor chipspåse. För det är jag värd både chipspåsen och att ta det lugnt. Lite senare ska jag städa mitt rum för det behövs kan man säga. Så typiskt mig att städa rummet och sen 2 dagar senare ser det hemskt ut igen.. Fast det är väl typiskt alla ungdomar.


Mat?

Någon sim har några bra tips på enkel/snabb lunch?? Är jätte hungrig men orkar inte stå i typ en timme för att få något i magen (fööör hungrig för det). Jag var jätte sugen på havregrynsgröt men såg nu att havregrynet var slut och då blir det ju super svår, right (!!) Så får ta och hitta på något annat gott.

Tänkte sen gå ut och springa lite, OMG tänker ni nu men det är sant för har nämligen bestämt ytligare ett nyårslöte; träna. Inte för att gå ner i vikt men för att det är bra.


Några människor från Julafton
Tågen och filmen

Som sagt var det något fel med tågen så att det skulle ta 20 minuter hem tog ist 2 timmar hem. Det var någon olycka tror jag, synd för den men jag blir riktigt arg. Men men filmen var iaf jätte bra och den är mer lik boken vad jag har hört. Sen var det ju extra extra kul att det var i sverige dom hade spelat in det eftersom det skrivs om det i boken men dom hade ju kunnat spela in den i USA. Se den, för om ni gillade men som hatar kvinnor kommer ni gilla denna också. Nu ska jag ladda upp massa bilder från nyår.

The Girl with the Dragon Tattoo

Tåg problem!

Strul med tågen så uppdaterar mer sen.


Bio med Johanna

Ska snart in till stan med Johanna eller om ca en timme men måste nog börja fixa mig så att jag inte ska behöva stressa sen, smart va?! Vi ska in och se bio - The girl with the dragon tattoo  sen ska jag även kolla på en jacka som jag såg i torsdag när jag va och shoppade lite med min syster. Men oftast när jag verkligen vill ha något så tittar jag på det sen tänker jag om jag ska ha det och sedan blir det inte av och kommer på att jag inte behöver det och efter någon månad eller två vill jag verkligen ha det. Jag vet, sjukt snurrigt.

De sista inhandlingarna 2011

Veckans shopping! Eller förra årets shopping hehe.

2012 börjar ju otroligt bra..


Källa: Aftonbladet.se

Kul va, känns som det här kommer bli ett bra år rent världmässigt.

Och som jag skriv i ett inlägg för ett litet tag sedan så börjar det synas att världen ska gå under den 21 december 2012.


Lejonkungen

Ligger just ni i soffan och kollar på lejonkungen med Felicia, lejonkungen blir man aldrig förgammal för imo. Nu tittar jag iofs på det med en 7 åring som älskar det så då är det väl ännu mer okej, right?!


Nyårslöten:


Gott nytt ÅR!!!

Gott nytt år my lovely läsare och hppas att ni har haft en bra kväll hittils!! Pöss!