Jag i expressen



Höstlov

Har ju (som jag kanske glömt att sagt) höstlov nu. Något jag verkligen behövde efter den jobbiga veckan det var hela föra veckan med två jätte stora prov och en engelska uppgift som skulle in. Jag har nu bara en grej kvar att göra och det är att läsa en bok vilket inte är så jätte jobbigt.

Jag ska nu kolla om det finns någon bra film i videobutiken på boxen och sedan sätta mig i soffan med något gott att äta.

Ja, Jag va med i tidningen

Har både fått mail och kommentarer om att jag va med i tidningen i fredags i ett reportage om att Jensen Gymnasium inte har något bibliotek, vilket jag egentligen inte störs av eftersom jag inte läser mycket böker om man får chansen att vara med i expressen tackar man inte nej. I Love to be in media. 

Jag har tyvärr ingen bild eller något på det nu men jag ska få fram det tills i morgon, jag lovar.

Halloween Light Show



Tänk va roligt det skulle vara att gå för bi det där huset näm man bara ska gå hem, haha. Om jag skille bo i hus hade jag utan tvekan också gjort så.

I wont a One Piece



Jag skulle personligen vilja ha en med naturvitt ludd inuti och röd eller går på utsidan ♥

The sims 3

Ska nu instalera The sims 3 som har legat i sin förbackning alldeles för länge. Har en gång i tiden varit ett tiktigt The sims fan, då jag hade precis alla spel. Har alla i serigen 1 och 2 och nu ska jag testa 3.an om det är så bra som alla säger. Har ni testan The sims 3? Och Vad tycker ni om det?


Glöm inte

God morgon, ni har väl inte glömt att ställa TILLBAKA klockan. Hade helt glömt bort det när jag vaknade men när jag väl hade både micron och mobilen märkte jag att det skillde en timme. För ett par år sedan fick jag lära mig ett jätte smart sätt att tänka om man inte vet fall man ska flytta fram eller tillbaka klockan; Man flyttar tillbaka utemöblerna. Smart va?!
Så klockan är alltså ca 10 nu och inte 11.


Höst bilder från en tidig morgon



Foto: Jag, Sofie Ferb.

God morgon

Visst är det ett vakert sö...lördags väder ute. Solen skiner sådär höstigt och det blåser inte. Ska man gå ut och fota kanske? När jag ändå nämde fota så kan jag säga att jag beställde en fotobok i går, har ju pratat om den förut när jag häll på att göra den och nu får jag den om 7-10 arbetsdagar. Längtar.

Idag har jag inga andra planer än att ränsa min garderåb men jag tror att jag skippar det. Får vänta tills mina kära vänner vaknar och sedan se vad jag ska göra. Älskar att vara impulsiv


Det är en dag i morgon också

I dag fick det bli en lugn fredag vilket jag faktiskt kan erkänna efter en plågsam vecka. I morgon ska jag rensa lite saker, vi renovere ju "lite" här hemma. Det ska inte bli det roligase men det är verkligen behövligt och de kommer nog ta stora delar av dagen. Sedan har jag inte mer planer men det löser sig.

Facebook

Fick för ett litet tag sedan ett sms om att någen utan tevekan hade hakat sig in på min facebook, och hon hade helt rätt. Jag kollade min facebook orolig som jag var(även fast jag redan var stressad av allt folk som stog runt min på tåget) och där hade någon skickat massa saker till massa personer och skrivigt skit om mig i men egen logg. Jag skriver om det på min logg och när jag väl kommer hem har personen tagit bort allt på loggen. Då får jag även reda på att den personen även har skrivigt saker till min syster som jag har lust att polisanmälla.

Personen/pesonerna har alltså ett riktigt tråkigt liv och har nog adrig haft kul. Jag vill bara säga gratis till de som för första gången fått lite kul, för jag bryr mig inte om sånt och tar det som en komplemang ist; att fol lägger ner sin tid på MOI!

Har ursäkter till allt

Hej på er. Jag vet att jag har haft Jätte dålig update de senaste dagarna men som vanlig har jag en ursäkt för allt. Nu gäller det att jag har två stora prov denna vecka, ett i morgon och ett på fredag. Det känns som vi fått för lite tid för de båda men det finns inget jag kan göra utan att intala mig själv att det kommer gå bra, det gör det oftast då.

Idag var det en riktigt fin höst dag, mycket färger med sol. På våran PP (pedagogisk promenad) gick vi till ett otroligt vackert ställe. Ett riktigt foto ställe. Tog lite bilder från det också, såklart;


Utvecklingsamtal

Gissa vad jag gör nu? Jo kollar på Top model såklart. Har änu inte hittat någon favorit men det kommer nog snart. Jätte coolt det där med älden btw. Hmm jag brukar aldrig säga 'btw', varför gjorde jag det nu?

Idag hade jag utvecklingsamtal, det gick precis lika bra som alla andra. De säger att jag är duktig och posetiv när det gäller allt, alltid kul att höra sånt. Även fast jag viste det *hihi*. Förutom att matte går otroligt fort hade jag inget att säga till om så dig gick ganska fort vilket var bra eftersom jag skulle hem och plugga. Plugga har jag gjort har nämligen både matte prov och sam prov denna vecka. Matte har vi halvkursprov i och är inte ens klar med kapitlet men det ska gå bra, right!


Our idiot brother


Bio event

Efter Bauhaus åkte jag in och mötte Sara vid segelbion och dåg den nya filmen; Our idiot brother, det var någon event/VIP bio. Jag hade ingen anning vad det var för film men det var jätte bra, Den var rolig, lite sorlig och sen lite romontisk. Rekomenderar verkligen att se den. Hade egentligen tänkt att vara nyttig men när både popcorn och cola står där på bordet så är det lite svårt att motstå.




Jätte dåliga bilder men är tagna med min iPhone, i mörker.


@Bauhaus

Jag gå bu runt bland målafärg och tapeter, gissa vart jag är! Om ni gissa bauhaus hade ni rätt. Som jag sa i går ska vi börja göra om nu i mitt blivande rum och mina föräldrars blivande rum. Har valt en enkel vit färg, matt. Vet inte så mycket om färg men den var snygg iaf.

 

 


Har man roliga grannar eller?

...


3 saker jag är sugen på just nu

♥Choklad.
♥Chokladbollar.
♥Coca cola.

Lite konsigt med chokladbollarna tycker jag själv eftersom jag nästan aldrig är sugen på det och heller aldrig äter det.


Gustavsson 3 tr

Ni har väl inte missat typ världens roligaste program, om ni inte har sätt det; se det!
Nu är det ju iofs slut med det finns säkert på play. Brukar inte gilla såna här program men på något sätt är detta lite annorlunda.


Fixar dag

Nu i veckan ska jag byta rm med mamma och pappa efetrsom jag har för stort rum, jag har samlar bara på mig mer och mer grejer. Jag ska då ha ett riktigt blogg+foto+fashion rum då jag ska ha vita vägar där mina kläder verkligen kommer synas i (jag har ju en klädhängare), det kommer bli skit snyggt och fräsht. I dag har vi börjat göra ordning lite så som rensat, sjukt tråkigt med det måste göras eftersom jag somsagt har mycket grejer överallt.



Jag har också börjat göra en fotobok på fujidirekt som jag älskar så, har beställt bilder därifrån förut och är alltid jätte nöjd. Funderar på att också beställa en stor bild som man sedan kan ha som en tavla. Sen som jag sa förut gör jag en facebook sida till bloggen. Detta har helt enkelt blivigt en fixar dag så tänker nu göra lite hemma spa.




Facebook page

God "morgon".

Jag är nu hemma i min kära, älskade soffa ♥ Ska egentligen plugga nu men jag gör en....facebooksida till bloggen ist, kul va! Så snart kan alla min kära läsare gilla bloggen på facebook. Om allt fungerar som det ska och vad jag tänkt så blir allt klart IDAG. Men jag lovar att säga till och det kommer ni också kunna se.


Kusinen

Är hemma hos min kusin och mostern nu eftersom jag är barnvakt. Inte riktigt enligt planerna men när moster ringde mig precis innan jobbet i panik så är det klart jag ställer upp så åkte hit direkt från jobbet, även fast jag inte hade lust men är man världens bästa kusin så kan jag inte säga nej.


Dop

God morgon.

Idag ska jag på dop, det är lilla Melvin som döps. Träffade han för första gången i söndags och så söt han var. Det är en vän till familjen som fått barn. Något som är sjukt gulligt med barn är deras händer; lika tjocka som breda som långa haha.
Efter dopet ska jag jobba eller det är ikväll, vilket jag egentligen inte orkar med det är liksom lördag. Det är många som undrar vart jag jobbar och det får vara hämligt ett tag till, så roligt att ha hämlisar i bloggen folkt blir galna. Nu ska jag fixa mig och sendan åka iväg och handla doppresent MEN vad har man på sig på ett dop.



TV eller Bea

Det är ju Fredag i dag vilket jag hoppas att ni inte har missat. Om ni har så god morgon.

Jag är nog hemma idag om inte Bea skickar ett sms och frågar om jag kan komma *hihi*. Vi pratade nämligen om det i dag, om hennes pojkvän inte skulle sova där. Annars kan det vara skönt att bara vara hemma och kolla på idol eller en bra film med CHOKLAD, ska jobba i morgon så kan behöva villa ut...


Choklad är bra för mig, kanske inte för er

Fick en kommentar här om dagen; "Du äter verkligen jätte mycket godis och choklad, vet du hur mycket kalorier det är?!" 
Jag säger bara; Hahaha, jag äter det för att jag gillar det sen har jag sjukt svårt att gå upp i vikt så det gör abselut ingenting. Utan choklad hade jag seriöst bivigt deprimerad, om man blir deprimerd så rör man inte på sig, om man inte rör på sig blir man tjock, även fast man inte äter någonting när man är deppig= Det är bara bra med choklad FÖR MIG  som inte går upp i vikt och tro mig under alla år i skolan har jag varit pinn smal och blivit lite retad för det medans man nu ska vara pinn smal. Lucky me.


Fredag morgon

God morgon sötisar!

För mig var det en jätte bra morgon utan stress och jag hann äta frukost. Även sminka mig lite mer och välja kläder länge. Fredag i dag vilket menas med att jag har en underbar dag framför mig. Nu stannar tåget och jag ska gå av.


5 saker ni kanske inte viste om mig

♦Jag har ALDRIG åkt fritt fall på gröna lund och jag vill häller inte det.
♦Efter gymnasiet vill jag bli au pair i ett år i LA, då jag kan ha tid att bestämma vad jag vill bli och om jag vill bo kvar i LA.
♦Jag har spelat fotboll i 8år, judo i 1år, simning i 6år och sen prövat på handboll och innebandy i små perioder.
♦Jag ångrar saker jätte lätt att jag inte gör saker jag skulle ha gjort.
♦Mitt favorit ämne i skolan är sammhällskunskap fast jag går Naturvetenskapliga programmet.




Vart är min säng?

Känner mig nu som ett litet barn som kommer till ett nytt land och inte fattar ett skit, jag har alltså matte. Vi pratar om massa grafer, tabeller osv.

Jobbet i går gick bra förutom att jag bara ville hem, äta, byta kläder eftersom jag var skit blöt pga vädret och sen ville jag ta ett långt varmt bad. Men men det var väl lite värt det när man har lite mer pengar; 500:- Det får man ju inte ens en tröja för men bättre inget alls, tex choklad.


iPhons nya uppdatering

Ni kanske inte har missat att iPhone 4 har fått en ny uppdatering som man kan fixa genom iTunes. Jag kan bara säga en sak: love! Jag älskar det;


Tisdag 18 oktober

Har nu rast och börjar om bara några sekunder. Slutar 20 i 5 idag vilket jag känner mig lite stressad för eftersom jag börjar jobba halv 5 i dag. Hoppas tåget och bussarna är på min sida idag.

Orkar egentligen inte men det är bra att vänja sig att jobba tycker jag själv, har ju nu också jobbat några gånger så det går bara bättre och bättre för varje gång.

Den andra bilden tog jag på engelska, så söt banan.


Klar...snart

God morgon!

Är nu Klar, typ har bara sminket kvar men det går fort. Första gången jag är så här klar när det är 20 min kvar tills jag ska gå :) Vi har sen vecka nu så börjar runt halv 1 men eftersom jag har labb så blir det en lång dag.


Oj då

Min kära mor roppade nyss på mig och frågade argt "hur är din klass egentligen" och visade mig detta mail:



Vad ska man säga, haha men kul har vi iaf.

Idol 2011

Missade idol i fredags så sitter och kollar på det nu på play. Här om dagen såg jag också att idol har en app - idol 2011 heter den. Där kan man rösta på idolerna, se programmet live, kolla på alla framträdande och mycket mer.


Vad ska man göra?

Fy va ont i huvudet jag har! Har haft det sen jag vakna typ och det går inte över, kanske får skylla mig själv...?

Är sjukt rastlös nu och har inget att göra, alla är döda i dag och vill bara vara hemma vilket jag inte vill. Hur social och rolig är man då?!


@Kathis

Är hos Kathalina nu som hade lite **** igår och som vanligt är det alltid några
Som vill bråka *suck*. Mamma och pappa kommer snart och hämtar mig tror jag, orkar inte med tåg och massa människor men tror jag stannar några timmar ändå för att vara social.


Jag är så duktig

Just nu sitter jag och pluggar matte, frivilligt för att få högre betyg. Ska nig gå till Becca en snabbis sen för att träffa hennes nya katt, Baloo. Hur gulligt namn är inte det på en katt. Nu back to business:


Nu är det avklarat

Nu kan jag äntligen pusta ut, tyska provet är klart. Det gick bra, bättre än vad jag trodde som det oftast blir.

Jag ska nu gå och äta med Bea tror det bli pasta.


Tyska

Börjar bli riktigt iriterad på Blogg.se appen som jag älskade så mycket. Nu funkar den nästan aldrig. Den funkade i morse men det var första gången på nästan en vecka.

Ska egentligen sitta och plugga nu vilket jag inte gör, har nämligen prov i morgon i tyska. Jag känner mig jätte säker men man kan alltid bli lite säkrare. Jag ska ju få ett A i det har jag bestämt eftersom jag tycker jag är bra på tyska, fast vi bara gått några veckor. Jag hade även ett matte prov i dag som gick helt okej,kunde abselut gått bättre, fast så tänker jag iofs gämt *hhi*.


Igår

God morgon mina kära läsare som jag säger förlåt till för ingen bloggning i går.

I går gjorde jag ändå inte så jätte mycket; vaknade upp med Johanna bredvid mig och försov mig lite men hann ändå jättebra. Efter skolan var planen att gå till fördjupningen men det blev inte så utan jag åkte och fika med Bea och Alex. Kom hem lagom till top model så då vart det häller ingen pluggning, får åka lite tidigare till skolan i dag.

Alex ville inte vara med på bild :(


Lovely shoes


Älskar att ha videobutik hemma

Det blir nu film, jag kollar verkligen på sjukt mycket film. Så blir det när man kan hyra filmer hemmifrån. Nu blir det någon bra kärleks/komedi-film som både jag och Johanna älskar, har sätt den typ 20 gånger. Nu ska jag gå och sätta på filmen som Johanna ligger och tjatar om.


Måste träffast oftare

Är hos Johanna nu, där hon fixar sig för att sova hos mig.

Vi har varit i stan som jag sa med Hannah, jätte kul att träffa dem men speciellt Hannah eftersom det var sjukt länge sen, vi träffades som sagt på kryssningen förra året då vi lovade att hålla kontakten men som jag brukar säga; bättre sent än aldrig. Vi har nu iaf bestämt att vi måste träffas mycket oftare, vi kommer ju bra överens och så. Sen bor hon ju inte långt verkligen inte långt bort, ca 30 min från där jag och Johanna bor.

Tyvärr har jag inga bilder från det, lovade ju att bli bättre men nu lovar jag verligen!

Föreläsning

Min lärare har nu en jätte intresant föreläsning om ekonomi och dess bakgrund. Älskar som sagt sammhälskunskap. Då kanske ni undrar varför jag bloggar om jag tycker att det är så bra, men jag är ju en sån bra bloggerska så jag tar mig tid fast jag egentligen vill lyssna. Ska snar ha PP, behövs kan jag säga för hela min klass.

Morgon

God morgon.

Har nu "packat" min väska som tar ett tag eftersom jag har sjukt mycket med mig på dagarna. Ska äta min frukost som mami har gjort till mig *hihi*. Min dag är 08-12:30 idag, men jag ska sen åka till någon espesso hause och fika med några fina vänner, jag har ju en vid min skola men den är sjukt liten, sen finns det ju en vid sergels torng men den är också liten. Någon som vet någon som är stor där man kan sitte inne?

Så här fin är jag nu:



Hundtröja @HM

Kollade nyss runt lite på HM's hemmsida och såg att dem hade en hundtröja, hur gullig/snygg som helst. Synd att man inte har någon hund, vilket jag vill; en frans bulldog tror jag som också var modellen för den såkallade tröjan eller en tibetansk spaniel.



Blir man inte kär!

Har lust att köpa den för att spara den till jag får en hund.

Film (igen)

Sitter nu och kollar på en skit spännande och läskig film med familjen som slutar snart tror jag. Tur att man har någon att sova med i natt då *hihi* Jag älskar att titta på läskiga filmer men hatar det efter, då jag blir skit rädd. Hmm men jag vet att jag INTE är ensam om det.

Min kväll i går

God morgon

Är nu hemma och mår skit illa. Ni vet när man inte har ätit ett skit på hela dagen och inte sovit mer än 4 timmar. Jag gick nämligen hem till Johanna i går, där Tilda och Peo var. Jag skulle egentligen inte sova där men när klockan började närmade sig 1 så bestämde vi att jag skulle sova där. Vi hade skit kul och kollade på ca 20 avsnitt av Andra Avenyn hela natten, minnen. Älskar verkligen den serigen och har alltid gjort det. Sen fick vi Peo att gilla det också, alltid bra.

Jag ska nog ta något att äta eftersom jag inte har ätit på ca ett dygn.



Det vart varken film med mamma eller fest utan film med roliga människor, skit skönt.

Lördag

Vad händer i dag då gott folk?
Själv har jag inget speciellt planerat, mamma tycker att jag ska vara hemma med henne och kolla på massa bra filmer men jag vet inte. Det kan ju vara skönt efter en lååång vecka men  hur kult är det?!

Just nu kollar jag iaf på idol för 3:e gången, såg det som sagt i går och sen i morse för att mamma inte hade sätt det och nu för att min syster inte har sätt sen är jag så lat så orkar inte göra något jus nu, kolla ut liksom.


Lagerhaus stuff


Detta är några saker jag måste införskaffa mig inom kort. Jag har redan en liknande muggmen alltid kul att ha en till och spelen verar skit kul.

Frukost snart

Flicis och hennes mamma sov här i natt. Så för lite mer än en timme sedan kom en söt liten gullig unge och frågade om jag var vaken. Då det bara var jag som var vaken, duktigt av mig. Snart blir det frukost med alla, älskar frukostar på helgen.

Problem med blogg.se

Har inte kunnat blogga från blogg.se appen på hela dagen så bloggar bu från men kära rosa bebis. Gick tunt 10 i 7 i morse och kom hem runt 19.20, ganska hektisk dag helt enkelt så orkar inte göra något i kväll. Ligger nu och kollar på IDOL med Felicia. 

Lång rast

Har nu haft 2,5 timmars rast och har en halvtimme kvar. Skit skönt faktiskt, man hinner åka och äta och ta det sjukt lugnt. Sova, skratta och prata om allt mellan himmel och jord. Sen sist men INTE MINST köpa Chai latte!


Lite tur iaf

Jag har verkligen inte haft någon toppen vecka, inte fått åta frukost, sminket har inte blivit jätte bra en enda gång + att några av mina vänner inte mår bra, sen lite annat. Men iaf något jag har haft tur med denna vecka är ; mitt HÅR, har haft jätte bra hårdags dagar hela veckan!


Hur svårt kan det vara?

God morgon. Står nu och väntar på bussen till skanstull men som aldrig kommer. Det finns typ 3 bussar dit men ändå så är det så här *SUCK*!!! Funderar på att ta en taxi eller gå till skolan men tror ändå att jag väntar ett litet tag till eller går till en annan busshålsplats.


Är jätte tröt

Ligger i soffan och latar mig framför TV fast än jag har jätte mycket glosor tills i morgon, både engelska och tyska. Ska nog sova snart har som sagt två glosförhör i morgon som jag måste vara utvilad till. Sova är ju lika viktigt som att plugga.


Höst inspiration




@ skolan

- kemi lektion


Min morgon

God morgon. (måste hitta någon bättre hälsningsfras)
Har varit vaken ett tag fast jag börjar halv ett, tänkte äta lunch med några innan men orkar inte med det. Det blir första gången jag går till skolan direkt när vi börjar så sent. Har nästan jämt ätit lunch innan eller gått på fördjupningen. Nu hinner jag med frukost också och att fixa mig lite extra men inte minst titta på TV som var typ hundra år sedan jag gjorde på mogonen.  Någon som vet en bra film?


Jag just nu, helt ofixad men mitt hår ser faktiskt skit snyggt ut ändå.


Top model och sedan DH

Hade helt missat att top model 16 skulle börja i dag, men när jag kollade runt bland kanalerna såg jag att det skulle börja om 2 min och gissa hur glad jag blev. DH i dag också, sista säsongen *snyft*!


Tisdag

Sitter och prattar med Johanna om livets alla funderingar + mycket till. 
Hade ju kemi prov i dag vilket gick jätte bra, mycket bättre än vad jag trodde också. Så hoppas så klart på att få det högsta betyget. Har nu bara lite matte, tyska och litelite engelska sen har jag svenska bok också men det är bara att läsa.

Nu står middagen och roppar på mig, saknar nog mig efter mer än 2 dagar.


Möst morgon

God morgon!

Vaknade upp till ett underbart höstväder, och fåglar som börjar flyga söderut.

Jag ska dra till skolan om ca 20 min måste nog börja fixa mig hinner nog inte äta uppps *hihi*! Har kemi prov i dag och jag har inte pluggat ett skit men jag känner att jag är ganska säker ska ändå gå på fördjupningen i två timmar och plugga lite för har ska det bli ett stort A.

TV3 nu

Ni har säkert tröttnat på mitt snak om 'svenska hollywoodfruar' men det gör en del av mina måndagar.
Förutom hat objektet Pernilla...Gunilla, psykopat som tvingar sitt barn till saker den inte ens väljer själv. Skillnad från Isabel som älskar sitt barn och gör allt för att den ska få en bra uppväxt.


Kom igen nu!!

Sitter klistrad framför TV med bajen match, love to them.


Johanna och en vän från kryssningen

Är nu hemma sedan en liten stund sedan. På vägen hem stanade jag och pratade med Johanna, hon mår inte så bra nu och jag som är en sådan underbar vän ställer ju självklart upp. Slapp middagen också  
Fick även ett fint sms från en vän jag och Johanna träffa på kryssningen förra sommaren (det har redan gott över ett år, OMG), vi ska nog iaf träffas och fika någon gång nästa vecka.


'Bild från kryssningen sommaren 2010


Samhällskunskap

Sitter just nu på samhällskunskaps lektion, älskar det. När man får tycka och tänka och debattera.


Shopingen från i fredags

God morgon, tänkte bara visa vad jag köpte i fredags som så många har frågat om.





Min Chai Latte


Windows Movie Maker

Fixar nu Windows Movie Maker på min lilla rosa bebis. Tänkte nämligen visa hur man gör en sjukt god Chai Latte uttan espresso house's färdiga pulver, ska då visa det i en video senoch behöver då detta program.


Gör ständningen roligare:

Nu ska ni få lite tips som gör att stndningen blir roligare.

-Sätt ihop en bra musik spellista, med den musik som gör er peppade. Jag brukar sätta på fest musik på högsta volym (nästan), då hör man inte det tråkiga judet av damsugaren heller.

-Säda är ju inte kul, så försök att göra det så snabbt som möjligt. Dela in sakerna i högar på tex sägen men en hög med det som ska vara på skrivbordet, byron, kläder som ska hängas upp OSV.

-Belöna dig efter med tex något gott att äta eller en pluggfri dag.



Ps. Jag sa inte rolig.


Sista helgdagen

Söndag i dag, vilket jag hade väldigt svårt att fatta när jag vaknade runt 7 i morse och fick panik över att jag skulle komma försent. Även igår kväll så var jag tvungen att tänka eftrer om det verkligen var lördag och att jag inte skulle gå till skolan dagen efter. Jag tror att det har med att jag var hemma i går, brukar ju aldrig vara det.

Ska inte göra något jobbigt i dag förutom plugga lite som jag sa i går. Annars ska jag kolla om vi har några bra filmer på Play på boxen. Det är i början av månaden och då kommer det nya på canal +

Hemma kväll

Lördag i dag och jag är hemma, OMG vad har hänt?! Men det kan vara skönt det också med en bra film och något gott att äta.

I morgon blir det annat, plugga till både kemiprov och några matte sidor från boken.


Nya naglar

Hade sjukt tråkigt så förstörde mina naglar, några minuter ångrade jag mig och ville ha långa, fina naglar igen. Kom sedan på att jag har mina lösnaglar och lim så då fick det bli så, ganska snyggt faktiskt.


Förstaoktobertvåtusenelva

Då är det oktober, höstens månad enligt mig! Alla fina färger som ligger på marken och inte minst alla underbara kläder♥  Ska visa sen vad jag köpte i går.

På TV är det nu Sex and the city 2, LOVE that film och kommer alltid göra det. När vi ändå nämde det, tänk att ha deras kläder, skor och accessoarer. Hmm vore inte illa.

Sex and the City 2-update: Den nya trailern!