Idol

Sitter i soffan och kollar idol, så spännande not! Pratar lite med lite folk om att hitta på något, får se hur det blir :)


Shopping (igen)

Är i stan nu med Bea igen *hihi*. Har blivit "lite" shopping.


Fredad, fredag, FREDAG!

God morgon.

Klockan är nu 7 och har varit vaken ett tag (30 min). Ska vara vid gärdet kl 9 har då idrots/aktivitets dag hela dagen, kulkul men det bra är att vi slutar jätte tidigt. Fast jag tycker att det kan vara kul med olika sammarbets övningar.

Har hittat ett jätte roligt spel där man faktiskt måste tänka lite:


Mer bilder kommer

Hemma nu, mobilen dog, inte många bilder.


29 september

Kom nyss hem efter dag i skolan och en liten runda på stan med Bea. I morgon ska vi shoppa upp hela studiebidraget + lite till *hihi*!

I dag fyller min kära kusin år, 5 år blir hon...nejnej vänta hon blir ju 6. Så vi ska då fira henne lite med fika och mat. Jag tror jg skiter i maten och tar fikan, jag kan ju inte äta båda - BIG NoNo. Bilder kommer senare. Är jätte dålig på attta bilder från dagarna, måste verkligen bli bättre på det, jag har ju en iPhone och nu finns det Blogg.se app så det är ju inte alls svårt. I morgon ska det bli ändringar!

God morgon

Torsdag i dag, en dag kvar till helg. Jag behöver verkligen helg nu. Alla säger att dom behöver helg för att få sova men komigen hur mycket sover man på helgen när man är ute och träffar vänner? Inte mycket. Trött är jag (ovanligt) Men får inte sova förens i kväll har nämligen jätte mycket planerat i dag *suck*!


Shoppingen i dag

Är hemma nu från stan och en lång dag i skolan. Det var verkligen jätte kul att träffa Amolie och Kathalinis i dag, det var ett tag sen. Kathalina träffade jag för inte så länge sen men Amel var det länge sedan. Det är kul att vi alla tre kunde ses tillsammans också. Det måste ske oftare!

Vi fundera på en klass-återträff också, det skulle vara jätte kul.

Här är dagens shoppig:

Skit sexiga shorts, som skulle vara skit snyggt till ett par super tunna svarta strumpbyxor och ett par höga gråa strumpor och sen en snygg tröja ♥


En enkel svart tröja som passar till ALLT


Sen lösnagel lim, alltid bra att ha ifall naglarna förstörs så kan man ha det och lösnaglar med sig i reserv.

Till stan sedan

Jag sitter här i skolan jätte tröt, måste piggna till lite har ni något tips? Ska till stan sedan med kathis och Amolie :)


Matte lektion

God morgon! Sitter just på matte lektion och vi har nu börjat med procent, vilket jag tycker är roligaste i matte. Så det är ju bra för när man tycket något är kul fattar man ju bättre :)


Hemma från jobbet

Är nu hemma från jobbet, första timmen går väl aldrig riktigt bra men senare gick det jätte bra. Nu är det dags för idol, lova att rösta på mig <3

Bilen som hämtade mig här om dagen:


Är nu sjukt glad

Gick in på blogg.se när jag kom hem (som alltid) och såg då att blogg.se har blivit en app, jag har vetat att det har varit på gång men nu finns det. Bloggar från den nu bara för att testa och det funkar jätte bra, nu kan man ha bilder också!


OMG

Ligger och försöker sova till Filip och Fredrik och så hör jag nu något på balkongen = Skit läskigt, vågar heller inte gå och kolla :O

Jobbig dag i morgon?

Tänker gå och sova snart. Har en jobbig dag framför mig i morgon. Jag börjar kl 08:10 och har skolfoto och film-dag i morgon och det är ju jätte jobbigt. Ska även till jobbet sen efter och slutar då runt 19.30 kanske är värd pengarna men framförallt erfarenhet.


Ha lite humor

Fick ca 10 negativa kommentarer om mitt förra inlägg (som jag har tagit bort). Att jag ska fortsätta drömma, om att jag är lat som inte orkar jobba OSV. Men snälla ni, jag var ju så otroligt seriös okej lite sanning var med men skaffa humor! 

Så eran läxa är alltså att skaffa humor och bli lite glada, okii?!

"Om man ska bli h..."

Tjatja bloggen.

I dag har jag varit i skolan OMG sååå jobbigt! Vad ska jag med utbildning till, jag kommer ju ändå ha en som gör allt åt mig senare i livet. 
 
Efter skolan åkte jag in till NK och kollande lite jackor med några fina vänner. Det fanns så finna måste be pappa köpa alla åt mig. Sedan åkte jag til jobbet som jag inte fattar varför jag ska gå till, jag får ju ände pengar av mamma och pappa, men om man ska bli hollywood fru så måste man nog kunna passa tider till alla modell jobb.




Vi är inte 8!

Har ju som sagt matte prov i morgon, kul! Eller inte, speciellt inte när man inte har pluggat. Kanske borde ha gjort det men hinner kanske i morgon på tåget.

I fredags fick vi skriva lappar där vi skulle skriva ner vilka vi ville sitta brevid...går vi i 2:an eller?! Nejnej! Men eftersom jag går i en stökig klass tycker lärarna att det skulle vara bra, men då kanske man hamnar brevid någon som man inte kan jobba med. Sen på jensen har man inte långa raster så när ska man hinna prata med alla?? Hoppas det löser sig iaf.

Happythankyoumoreplease

K&#xE4;rlek i New York


Litte nytt

Som ni ser har jag gjjort om lite på bloggen.
Först bakgrunden på hela bloggen och sedan bakgrunden på kommentarsfältan.
Fint va?! Känns lite mer höstigt nu.


Autumn 2011


Söndag en ny mening

God morgon!

Sitter nu i soffan och äter choklad med en kopp te, kollar på någon action/drama film som är rätt bra. Dagen ska gå åt att plugga, titta på film och plugga. Har nämligen matte prov i morgon (igen) och fattar inte riktigt allt.

Söndagar som förut var endast film dag för mig har blivigt plugg dag = inte kul alls!


Home again

Är nu hemma igen och ska sova, berättar mer i morgon. God natt söötisar!




Har blivit jäkligt mycket cam bilder nu sista tiden

Lite sliten...



Känner mig sjukt sliten, skulle bara vilja lägga mig och sova. Men är ju så social av mig så nu när Felicia är här måste jag vara kulig av mig. Frågan är då vad händer i kväll, antíngen hemma och kolla massa action rullar och äta chips med dipp eller hitta på något...

Nya facebook

Nu har facebook gjort om sin design IGEN, har de svårt att bestämma sig?! Heregud, ny design varje månad.



Vad tycker ni, är den snygg?


Har lite brottom men lite om de senaste dagarna

God morgon min kära läsare som håller kvar efter min supper dåliga update men det var ju som sagt fest i torsdags sen åkte jag till donken och sov lite + åt och senare vidare till skolan. Det blev inte mycket sömn kan jag säga max en halvtimme. I går orkade jag då inte göra något och somnade ganska tidigt (Hmm undra varfrör...).

Ska nu börja fixa mig och sedan åka till stan med Johanna, hon skulle kolla efter vinter skor och jag ska nog kolla efter en tröja, ovanligt *hihi*.


Varfö har jag får 40...på bara några timmar?

Torsdag i dag! Vilket menas med Jensen festen + lite annat. Vet fortfarande inte vad jag ska ha för skor.

Loggade nyss in på min facebook som jag inte ha gjort sen i går eftermiddag och hade ca 40 vänförfrågor, har någon kommit på vad jag heter där och sedan bloggat om det? För helt plötsligt får man inte så många på bara några timmar. Det konstiga är att mitt namn står i menyn så om ni inte har IQ 0 så borde ni ha sätt det förut också. 

Medans jag funderar över detta ska jag också göra mig i ordning nu och sedan vidare till the school!

Lite om allt?!

God kväll, låter lite som en nyhetsankare som ska presentera nyheterna. Framtida jobb?? Nää skulle inte tro det, way too small for me! Jag ska bli hollywood fru + modell + skådis + advokat + svensk politiket eller ha varit med i ett ungdomsparti så som muf.

Iaf ska nu ta min lilla bebis och gå och lägga mig, ska göra 30 situps först men sen ska jag sova länge.


Jag måste ju bara stötta Martin



Så gulligt, riktigt smat av Martin Björk!

Update frånutbildningen

Lär mig massa saker om ungdomsparlamentet med lite fika :)20110921-105358.jpg

Vilka?

Vaknade tio i 6 som sagt och är skit pigg nu, haha vem är det när den är 5 över 6... Det är ju faktist jätte bra eftersom jag måste vara pigg och posetiv hela dagen. Block och penna måste också med.

Sitter och funderar på vilka skor jag ska ha på mig..i morgon! Omg redan i morgon. Antingen ska jag ha ett par höga/sköna/snygga stövlar som inte har någon klack -svarta eller ska jag ha ett par skor som är läga med ca 8cm klack, skit snygga, obekväma - svarta eller ska jag ha ett par snygga ballerina som är bekväma och jag blir inte så jätte lång.

Jag tror att jag kommer köra på dom men 8cm och sedan ta med mig ballerina skorna. -> Ilandsproblem!




I morgon blir det möte/föreläsning

Har nu lagt mig i sängen, så skönt efter en lång lång dag. Ska snart sova eftersom att jag ska upp kvart i 6 då jag ska vara på möte/föreläsning hela dagen.

I klassen har vi nämligen gjort som så utskott och jag är ordförande i min grupp. Senar under året kommeer man att rösta fram ett bra utskott i klassen och sedan i skolan och efter det ska man välja den skola som har bäst om man då "vinner" får gruppen vara med och stifta en lag.

Blir då ingen skola i morgon för oss som är ordföranden, lite skönt men jobba måste jag ändå.


Så här kommer det se ut senare

Idol + Party

kl är runt 20.00 och det betyder IDOL! Sista slutaudition nu så det är jätte kul.

Har nu bestämt kläder till på torsdag då det är fest med hela skolan + västra. Skit kul ska vi ha det, sen kanske några från klassen ska ha EF. Berätter mer om det senare.

Ska nu forsätta kolla på Idol, så tycker jag att ni också ska göra det.

Tisdag morgon

Good morning everybody

Jag ska gå om lite mindre än en timme och har bara fixat håret hmmm, men jag tog mig tid ändå.
I dag ska jag göra klart Johannas design så att jag sedan kan börja med Pamelas.

Ska kolla efter en tröja efter skolan också men själklart bloggar jag under dagen då.


Denna veckas mål

Detta är då mitt 254 inlägg och jag har som mål att få 300 på söndag, tror ni jag kommer fixa det? Det tror jag! Eller jag tror inte, jag SKA! Får nämligen skärpa mig nu med min dåliga update, detta går inte när man har ca 500 läsare.



Har börjat göra...

Måndag i dag, lite skönt faktist man kan börja om lite på nytt.

I dag ska jag börja göra 2 desigener, det var ju ett tag sedan jag gjorde det åt mina läsare. En är till Johanna och den andra är till Pamela. Jag räknar med att bli klar med dom till senast torsdag/fredag. om jag inte hade haft så mycket plugg hade jag säkert hunit till i morgon. 



 


Igår, lördag

Halo på er.

Dagen har varit bra ovh blablabla halåå det är söndag = jag tar det alltid lugnt och det vet ni.

I går iaf åkte jag med Johannis till stan för att köpa ögonfranslim och kolla på ett par skor. Det blev både ögonfranslim och skor. Åkte sedan hem till Johanna där vi bestämde att gå ut och möta Ellen och Andreas (senare kom det massa andra också ofc) efter några timma i kyllan så drog vi hem till Johanna och kolla på film, då vi var; Johanna, Andreas, Fanny, Jag (såklart) och Jocke. Kul hade jag iaf hela kvällen, förutom att jag frös lite om händerna men det överlever man ju.






A cloudy Sunday

God efter middag!
Har pluggat samhälls kunskap hela dagen och den är nu klaaar! Vet ni hur skönt det är?! Det vet ni säkert så nu är det bara att skicka in arbetet och lägga sig i soffan en stund för att sedan fixa pappas iPhone han köpte i dag.

Solen kan man ju inte gnälla på i dag, och inte de vidstilla stormarna heller. Det som är bra med det är att man kan sitta inne utan att få dåligt samvete. Idol kommer i dag också och nu börjar ju slut-audition

God natt och pöss!

Hej på är! Hur mår ni? Jag mår jätte bra iaf. Förlåt för en sådan dålig update men har varit otroligt social i dag så har inte haft tid ( bloggar mer om det i morgon). Ligger just nu i min systers underbara säng och bloggar från min iPhone, om ni undrar varför jag ligger i hennes säng kan jag säga att det är för att min ena bror ligger i min - jag vet, skit rörigt!20110918-032848.jpg

Morgononen

God morgon! Sitter ni i min underbara soffa och kollar på någon serie jag har börjat följa:) det blir snart litteratur pluggning och sedan kanske jag ska till stan och shoppa lite, det blir nog Inge blog awards i dag. 20110917-112650.jpg

Tvilingen v. 37


En fredag med blandade kännslor

I dag har det varit en bra dag, mycket, mycket skratt och léende.
Idrotten var betyligt värre än vad jag trodde, eller det var inte idrotten i sig utan vägen dit och hem. Gick nämligen nästan hela vägen upp för hammarbybacken för att sedan gå ner för den och när vi tillslut kom fram skulle vi gå änu längre *suck*, ska nu vara posetiv så kan jag ju säga att jag fick mortion så att jag inte skulle behöva röra mig på en vecka.

När jag kom hem, vilket var för ca 20 min var jag sjukt hungrig så har tagit mig lite nudlar.
Sen hände det lite andra grejer i dag också men eftersom att jag vill ha något privat liv så tänker jag inte ta upp det i bloggen.




Bild från när vi var på väg till idrotten!


God natt

Ska faktist gå och lägga mig nu, det är en lång dag i morn 08.00 - 16.20. Sista lektionen har vi idot då vi ska ha lite som har men friluftsliv att göra, kulkul då betyder det att man ingte måste springa runt och så. Vilket kanske hade varit bra...då hade jag inte behövt tränna dubbelt i morgon, hmm. Ska iaf sova nu, man bränner jätte mycket kalorier när man sover!


Nu är det nästan över

Känner just nu att jag måste fixa mina naglar, dom ser verkligen inte så jätte fina ut. Någon som vet något bra ställe?

Har nu puggat hela eftermiddagen och är nästan klar med min uppsats, det känns otroligt skönt! Jag vet att det är mycket plugg snack just nu men det blir bätre i morn då det flästa nästan är över. Nu äntligen ska jag sätta mig i sofan och kolla på något bra på tv och ta det sjukt lugt! Det får bli extra träning i morgon *hihi*



Nyduschad och jätte tröt!

Blogg tips, del 1


Jag har ju då lovat er några blogg tips eftersom
så många undrar hur man får en blogg med många besökare.

1. Blogga om det DU skulle vilja läsa om. 
Dina läsare märker om du skriver om det du inte tycker är intresant.

2. Kommentera andras bloggar. 
Då menar jag INTE 'Fin blogg', 'åå va söt' eller 'gillar din blogg', kommerntera det du tycker om inlägget och som har med inlägget att göra. Läs inlägget!

3. Ha en blogg som ser intresant ut. 
En fin design gör mer än vad man tror och använd bilder! Det behöver inte alltid vara tagna av dig det kan lika bra vara en bild som jag har i detta inlägg. 

Så, det var lite blogg tips mer kommer sen 

Det blir inget ta det lugnt

Jag kör en sån här 'update från tåget' som jag brukar köra. Är nu helt slut och hungrig men så får det väl vara! Nä jag kommer hem ska jag direkt börja plugga för om jag sätter mig i soffan och tar det lite lugg först blir jag för seg för att plugga sen. Jag har mina små knep ;) har fått jätte mycket frågor om jag inte kan skriva några blogg tips så självklart kan jag göra det (kommer upp senare i dag).

Blog awards?

God morgon

Snart ska jag iväg till skolan, börjar 08.00 i dag efter skolan ska stanna kvar och plugga lite och sedan ska jag åka ock kolla efter några tröjor och lite annat. Har inga fina kläder längre! I helgen är det blog awards, har tänkt åka dit men jag vet ändå inte. Det kanske skulle vara kul? Har faktist ingen anning om vem/vilka som är nominerad, har verkligen ingen koll på det i år.


Dagens - 140911




Onsdag

Detta får bli ett kort inlägg eftersom sammhällskunskapen roppar på mig. Dagen till nu har varit jätte bra och jag mår bra, är lite hungrig kanske men det blir middag om nån timme så då får jag äta. Jag ska försöka att träna lite idag också, ska gå ner till 58-60kg.


Vem är egentligen färgad?

"En svart man går in på en bar. En vit man säger: Färgade människor är INTE välkomna här! Den svarte mannen säger: Jag är född svart, när jag är kall är jag svart, när jag skäms är jag svart, när jag är sjuk är jag svart, när jag dör är jag svart. När du föds är du rosa, när du är kall är du blå, när du skäms är du röd, när du är sjuk är du grön, när du dör är du vit och du kallar mig färgad?"


Lite planer inför dagen

Haloj, hur mår ni? Jag mår iaf som en ung kvinna som gott upp för ca 75 trappsteg med en väska på X-antal kilo.

Kl. 15.00 ska jag börja plugga lite matte, sammhälskunskap och sen i kväll ska jag läsa ur min bok jag valt (berättar mer om den sen) och jag hade också tänkt att tränna lite sen också, har nämligen redan ätit runt 1000 kalorier i dag= inte bra.



Bild från i går

God natt allihoppa

Nu ska jag gå och lägga mig, har en lååång dag framför mig i morgon med mycket plugg, ska även åka och köpa lite små grejer sen också så det är nog bäst att jag är utvilad. I morgon tror jag dock att jag går upp lite senare; runt 6 ist. 

Svarar på lite frågor

Har fått lite frågor både på min mail och som kommentarer så tänkte försöka svara på några nu.

1. Hur många besökare har du per dag?
Jag har ca 400-500 besökare/dag.  

2. Är det sant att du är 1, 80 cm lång, det är jätte snyggt att vara lång.
Japp runt 180 -181 , tack tack det tycker jag med.

3. Kan inte du visa din lägenhet?
Jo vist, jag kan göra det  en video sen.

4. Har du något djur, om inte vill du ha något?
Nej, jag har inga/inget djur men skulle jätte gärna vilja ha en hund...eller två.

5. Varför går du på natur programmet, det verkar jätte jobbigt.
Haha jo jag vet men när jag går ut 3.an kan jag bli precis vad jag vill!

6. Om du skulle gå på någon sport, vilken skulle det vara?
Ååå, jag har ju gått på simning, fotboll och judo men boxning skulle vara kul och simning och höjdhopp.

7. Gör du gratis designer?
Ja, om man är snäll och trevlig. Ni kan bara skicka ett mail till: [email protected] om hur ni vill ha den, färger bloggar med länk där ni vill ha inspiration ifrån O.SV.

Ja det var några av dom frågor som jag fått idag, hoppas som duger! 


Visst ska jag vara stolt

Hur jag med allt plugg är en fråga jag själv ställer mig varje dag jag kommer hem från skolan.

Jag har; 10 sidor matte till på onsdag, en uppsats i sammhälskunskap till på torsdag, glosor i tyska till på torsdag, förhör i kemi till i morgon, svenska referat till på onsdag och en bok som ska vara läst+läslogg till vecka 45, juste sen ska även stadsorienteringen vara klar till på fredag.
Detta är då vad jag vet nu sen kommer vi ha änu mer nästa vecka och matten har vi läxa i hela tiden. Jag är ändå stolt över mig själv att jag orkar men det kräver mycket ca 8 timmar i skolan varje dag + lite till hemma.

Sen har jag ju bloggen också som står ganska högt upp på listan.







Update från tåget

Sitter på tåget nu på väg hem efter en lång lång dag, om ca 10 min är jag hemma i min underbara lägenhet. När jag kommer hem ska jag ta det lite lungt ett tag och sen blir det att plugga både matte och sammhälskunskap, rätt kul faktist.

Tidig vecka nästa vecka

Ska nu snart gå och tvätta bort sminket, bortsa tänderna och ta medecinen. Jag har ju tidig vecka nästa vecka så i morgon börjar jag kl.8.00, kul. Sen ska jag duscha på morgonen också så då får jag gå upp vid halv 6 varje dag. Men that's life!

 

9 11

I dag var det exakt 10 år sedan det var 11 september 2001 ett då det skedde en händelse som skulle förändra hela vår jord. En händelse som skulle få oss att börja tänka.  Jag tycker då att ni alla ska skänka en tanke till alla drabbade i detta. Tisdagen den 11 september Kl 8.46 lokal tid är något vi aldrig kommer glömma.






Bilder från: svt.se


Blev lite shopping ist

Halo på er, förlåt för så dålig update men har haft ganska mycket att göra i dag.

Jag skulle ju först på fotoskola men skipade det. Pluggade lite matte ist och sedan åkte jag till stan med min syster. Skulle köpa två klänningar och en plånbok och precis det fick det bli. Åt på pizza hut för första gången också, det var verkligen jätte gott och en liten är verkligen mättande orkade knappt med hela.


...mums

På måndag gäller det

På måndag börjar mitt nya liv. Jag ska börja träna, ska först börja lite hemma och se hur det går sedan ska jag fixa gymkort. Ska framförallt tränna mage och lår, magen är både för utsseéndet och min rygg. Ni vet att när man är lång så måste man tränna för ryggens skull så att man inte en dag måste gå med rullator - inte kul alls. Ska försöka gå mer dit jag ska också, bara det kan hjälpa.

Jag ska dock inte tränna för mycket man vill ju inte se ut så här:


...men typ så här, lite magmuskler är snyggt:



Fotoskola i morgon

Imorgon ska jag i väg på fotoskola, fast det är söndag. Det ska bli jättar kul tycker jag, jag kommer få lära mig lite om allt. Jag kan nog det mästa men fick ändå det när jag köpte min kamera så why not!

När datorn dör

Hade gjort ett långt, bra och fint inlägg men nä så får det inte vara för då DÖR min dator *snyft*. Det är synd om mig faktiskt! Ska väll göra lite nytta då så som läxa ... Jippey.

Mummms

Detta blev dagens frukost:


Det blev en Chai latte i dag

kolla vad god den ser ut, höstens första Chai latte:

20110909-091231.jpg

Tove Styrke - Call my name

Har en ny favorit låt, lyssna på den tycker jag:


Har hittat mitt dröm bostadsområde

Fredag i dag!

Känns verkligen inte som en fredag, mer som en torsdag men det är ju det. Stadsorienteringen gick bra han dock inte göra allt men det tar vi bara en annan dag, har till på nästa fredag på mig så det hinner vi nog. Ställerna vi skulle till var de ställen vi sedan ska ja idrot på, som tex SATS, sjöstadshallen och eriksdalsbadet.

Hittade även mitt dröm bostadsområde i dag, vart det ligger tänker jag inte säga *hihi*.

Jag måste bara ha


Kollade nyss in ziperall's hemsida eftersom att jag ska köpa en. Det är som OnePiece fast en svensk variant.

Tillbaka till saken; jag såg då dessa söta små ziperall till iPhone's, jag blev total kär och kände att min lilla bebis också måste ha en. Det borde också finnas till Mini -PC (10,1 tum) och min kamera då skulle vi alla matcha ♥


Det börjar bli kalt

Jag ska snart börja fixa mig, om en timme ska jag sitta på tåget får se om jag verkligen gör det. Tänkte att jag skulle vara där lite innan så jag han köpa en Chai latte. Det börjar ju bli kalt ute nu så då passar det utmärkt. Kalorierna från den försviner ju sen när jag kommer "springa" runt i hela stockholm innestad.

Juste jag har nog glmt att visa VÄRLDENS coolaste papperskotg:


"Det är okej att känna"



"Kära 16 åriga jag - Lev livet precis som du vill!" //Sofie Ferb.

God natt

Ska snart gå och lägga mig eftersom att jag ska upp kl: 07.15 då jagska vara vid skanstull 10. Vi ska då ha stadsorientering, vi ska ta kort på de ställen vi har varit på hahha vet låter jätte kul och det lovar jag att det kommer bli.


Bjuder på en bild från i dag

Min middag

Min middag blev då pasta med pastasås och lövbiff. Det var verkligen jätta gott synd bara att ingen fick chansen att smaka det, det kanske är kok man ska bli - "Mat för sådna som mig" ska resturangen heta.

Det här va alltså det jag åt i dag, det ser dock inte lika gott ut som det gjorde irl.





Mat problem

Kom hem för ca 20 min sedan. En otroigt lång dag i dag men jag fick iallafall jätte mycket gjort *pust*. Mamma och Pappa är på föreldrarmöte så jag får helt enkelt göra min egen mat, det kan väl inte vara så svårt. Jag tycker det är kul att laga mat också så det kanske blir bra då. Frågan är då...vad ska jag laga?! Tror det blir något med pasta.


Lite extra pengar i månaden

God morgon.

Såg nu att jag måste skynda mig lite men tänkte köra ett inlägg iallafall. Jag kolla nyss på mitt bankkonto och såg att mitt första studebidrag har kommit, alltid kul med lite extra fick pengar. Ska ju börja jobba också och sen kanske känna pengar på bloggen. Jag tycker att man blir rikt först då man kännar sina egna pengar.


Länge sen


Jag i januari 2010


Jag hösten 2009.


Hahahaha och det är helt okej att ni också skrattar. Jag har verkligen förendrats. Dessa bilder kommer då ifrån min facebook eftersom min gamla dator står nere i källaren.

Jag ser verkligen liten ut och jag har alltid fått höra att jag ser äldre ut men vet inte om jag kan hålla med om det på den sista bilden.



Oturs morgon

I dag var den mest oturs morgonen jag haft sen jag började i gymnasiet.

Det började som sagt med att jag vaknade en timme senare, en timmes mer sömn skulle göra mycket i dag kan jag säga. Jag är nästa helt klar, har bara sinket kvar och det är en timme innan jag ska gå. Trots det så får jag stessa till tåget och med sminket *suck*.

Jag hann iaf med tåget och allt var bra tillslut (trodde jag). Jag kliver av tåget och går till bussen som jag vet går 12 över, nä men när jag går ditt så ser jag på tavlan att den ska gå om 21 min då har det alltså redan gått. Den går alltid ca 7 min innan den ska...ska stämma dom. Jag får då gå till den andra bussen där i regnet och kommer lite sent så får stå där utanför och vänta i ca 20 min. Tur att jag hade Bea, Alex och Jisan.


Jag är med i en tävling :)

Hos vadfanskajagheta är det just nu tävling, nu är det om UGGs. Me looove UGGs.

Jag tävlar då om dessa:


Sjukt snygga enligt mig!

Klicka här för att komma till tävlingen!


Tur att det var en timme tidigare och inte en timme senare.

Jag vaknade halv 9 som planerat och gjorde mig en frukost, hoppade in i duschen och runt halv 10 kom jag på att jag vaknat en timme för tidigt.
Hela morgonen trodde jag att jag skulle ta 10.50 tåget fast jag ska ju då ta 11.50 tåget. Ja, vad ska man säga, så blir det när tröta jag ska ställa klockan.

En otroligt lång dag

Har nu äntligen kunnat andas ut, lagt mig i sägen och tagit på mig mjukisdressen. Jag började kl.11.15 i dag med tyska och slutade 16.40 med kemi. Där emellan hade jag också engelska. Låter kanske inte så jobbigt men jag kan säga att det verkligen är det. Efter skolan åkte jag iaf med Cicke in till drotninggatan, hon skulle kolla efter en bok och skor och jag bara skor. Jag kom dock bara hem med en skit snygg klänning (visar den i morgon).

Jag nu

Deta år bli ett väldrigt snabbt inlägg eftersom jag bara har 7% batteri  kvar.

Jag mår jätte bra, äter choklad bakelse och kollar på Svenska hollywood fruar ♥

En av den bästa reklamen någonsin


Veckans planer


Idol 2011

Det var Idol premiär för 2011 i dag om ni inte visste det). Själv tyckte jag det var bra. Alla tycker att den nya juryn var sträng och elak men det tycker jag bara är bra, är man med i leken får man leken tåla. Vissa är ju också så tröga så dom behöver få det svart på vitt.

Vad tycker ni, tycker ni dom var rättvisa och bra?!



Svårt när man är 1,80

Sitter och letar snygga + varma + inga15cmklack - skor. Det är inte lätt klan jag säga för om; dom är snygga är dom inte varma och är dom varma är dom inte snygga och är dom varma och snygga har dom 12 cm klack vilket jag som är 1,80 lång inte kan ha.

Funderar på Uggs och dom är inte alls dyra (900- 1500kr) Dom är ju varma och låga och snygga, dock kan man bara ha dom till super skinny jeans. Men eftersom jag nästan bara har det så är det okej.




Spelar spel med...

...Familjen, jag vinner ju som vanligt - A i alla ämnen var det! I morgon fyller mami år så ska fira henne "lite" grann. Ska även plugga matte i morn eftersom jag har prov på måndag men om jag ska vara ärlig så tror jag faktis inte att jag behöver plugga.

Dagens tips

Jag är helt fast i spelet Wordfeud. Är sjuk kul, spelar just nu med min syster och måste säga att den var roligare än vad jag trodde så mitt tips är alltså WORDFEUD! ♥



Fick nu jätte brottom

Mamma ringde nu och sa att hon nu var på hem, ska nu fixa mig (jätte snabt) och sen ska jag och mamma göra en liten grej :)

Vilket jäkla dåligt inlägg...


Bio i går

God morgon på er!

Dagen i går va jätte kul, jag var på bio med några ifrån klassen, nästan hälften fick vi med.
Jag tycker det alltid är kul att göra saker med sin klass eftersom det är dom man kommer umgås med i tre år, det kan ju då vara kul att man känner dom bra och gör grejer med dom eller rättare sagt - det vore konstigt om det INTE var så.

Filmen vi såg var iallafall 'Rise of the Planet of the Apes'. Filmen var verklien bättre än vad jag trot men jämför inte med dom andra 'Planet of the Apes' för det är helt olika filmer.

Kolla på traliern:


Jäkla tåg

Har nu ståt och väntat i nästan 30 min på tåget som skulle gå för 25 min sen. Jag gnäller ALDRIG på sl men, kom igen. Jag ska vara tillbaka i stan 19.00, måste då gå hemifrån runt 20 över eftersom jag borde vara där lite innan *suck*.

God morgon

Just nu är kl 06.18 så ni sover nu men jag är pigg och glad. Freddag är det ju och bara det får en ju att må bra. Jag ska även göra en grej med klassen senare i kväll, berättar vad det är sen :)

If you look in the mirror and smile, it will be a better day


Hahaha jag dör


Förstaseptember

Det sitter just nu en väldigt tröt tjej i soffan. Gick hemifrån kl.07.10 och kom hem runt 16. Tänkte åka in och köpa lite grejer jag kollat på, tex träningskläder och pälsväst men det får bli någon annan dag, i helgen kanske.

Har massor av matte och kemi som skall göras till på måndag i i morgon... så det är väl planerna för i kväll.