Lite av dagens jag


30/11-11

Det är idag sista dagen i november, känns lite tråkigt faktist eftersom jag änu inte har tagit några höstfoton och sedan att jag inte gjort det jag skulle göra i november. Det får jag väll ha som krav tills nästa månad iat då.

Denna sista dag i november har vart helt okej, abselut inte den bästa, eftersom jag fick F i mitt senaste matte prov vilket jag verkligen inte är värd. Så i dag gick droppen! I mitten av nästa vecka ska jag maila min coach om att jag vill prova på en dag i sam. Något jag inte tor jag kommer ångra. Det är värt ett försök och en dag förlorar man inte så mycket på. Varför jag gör det i början av nästa vecka är för att Johanna ska förmodligen hälsa på mig i skolan på tisdagen.

Det är nu...

... 25 dagar kvar till julafton. TJUGOFEM DAGAR!!! 

Bilder från min iPhone 1

image description

image description

image description

image description

image description


Me looove Ear cuff


Dag update

En lång lång dag har gått och jag är äntligen på väg hem. Dagen var Inye längre än i går men längre än vad det brukar vara sena dagar. I morse gick jag upp självmant runt 7, helt sjukt att min hjärna väljer att gå upp då (!!) konstigt nog kände jag mig jätte utvilad och jag behövde verkligen inte sova mer. När jag kommer hem ska jag GÖRA mig en Chai Latte för jag gör nämligen skit god Chai latte, borde öppna ett café *hihi* sedan ska jag inte göra så mycket mer förutom att prata med Johanna om lite saker ( hemligt).


Kan tänka mig

Jag skulle kunna tänka mig att ha ett av mina hus här;




Program byte??

Jag borde egentligen plugga nu men jag orkar tyvärr inte. Jag tycker det är jätte synd/tråkigt att jag är så lat, det är nämligen skit jobbigt ibland speciellt när det gäller skolan. Apropå skolan kan jag säga att jag idag hade matte prov och det gick väl bra (som alltid) men även om det för det mesta går bra funderar jag på att byta till Sam - Sam. Det är någon jag har funderat på ett tag och ska pröva på det någon dag. Som jag sagt älskar jag samhällskunskap och vi kommer bara få ha det denna termin. Sedan tror jag att det kommer gå bättre för mig och just matten är sååå mycket lättare. För nu vill jag ju bli advokat/ åklagare/ polis, modell eller skådis vilket man faktiskt kan bli även om man går Sam.


Design snack

Om ni undrar varför min update blivit så dåligt bara på en dag kan jag säga att det är för att jag håller på att göra två designer. En till Johanna och sedan en till mig. Vet inte riktigt hur jag vill ha min så letar nu efter massa inspiration på bloggar och hemsidor. Den ska vara fräsch men ändå mysig, fashion men ändå julig, party men ändå mogen, mer än en bild på mig men ändå inte för många.


Trött

Ligger i soffan och latar mig med min syster. Vi ligger och skrattar åt alla roliga Facebook gruppar som finns. Jag borde egentligen plugga men jag orkar faktiskt inte. Har sen vecka nästa mecka vilket jag älskar men med min vanliga tur har jag labb i morgon. Gillar verkligen inte dom man gör jämt samma sak. Jag som skulle behöva sitta i skolan och plugga den tiden till ett matte prov jag kommer ha senare på dagen.


God morgon och god första advent.

Står just nu halvt illamående (eftersom jag inte har ätit något i dag) på ica maxi då jag är och handlar med mamma och pappa för jag ville ha skjuts hem.
Igår åkte jag nämligen hem till Kathalina med Johanna och bara tog det lugnt med en skum skräck film. Valde att bara ta det lugnt denna helg för det var verkligen något jag behövde.


Christmas Dresses


God morgon till en underbar dag

Fråga inte varför jag ens är vaken nu för det vet jag inte. Jag vaknade för ett tag sedan och va skit pigg och utvilad. Fattar inte varför jag inte kan vara det när jag ska till skolan fast iofs så va jag det i går. men jag känner mig mer utvilad när jag inte vaknar av alarm även fast det är samma tid. Jag ska nu äta frukost och sedan fixa med lite saker som ni får reda på senare.

21:24

Fredag idag som sagt och som bi kanske visste OCH jag är HEMMA OMG!!! Har Sofie slagit sig är frågan. Jag kan då svara att ja det tror jag faktiskt att jag har, nä men kände att jag behövde en ledig/ ta-det-lugnt-kväll. Bara ligga hemma i soffan, titta på idol och sedan en bra tjej film och äta Choklad.


Wasa och idrott

Är äntligen på väg hem nu efter en riktigt lång-tråkig dag och då menar jag lång! Sitter och äter wasas 'crisp&cereals' verkligen nånting jag rekommendera. Denna är då choklad och det är Inge socker i den utan honung så att man ändå får den söta smaken. Väl pratat om det.

På idrotten gick det jätte bra, kämpade hårt/bra som alltid och är nu helt slut= skulle vara riktigt nice att bara komma hem och titta på en bra film efter duschen men har sjukt mycket att göra så det går icke.


Rasten

Har rast nu och som jag sa är det rätt lång. Medan Cickie och Alex äter veggmat sitter jag här och pratar med dom. På idrotten tror jag att vi ska gymma vilket jag verkligen kan behöva, tränar aldrig längre vilket är lite synd men å andra sidan har jag jättesvårt att gå upp i vikt. Tur jag har *hehe*! Next: social!


Fredag, fredag, FREDAG!!!

God morgon my lovers.
Vaknade för ett tag sedan och jag är nästan klar för att gå. Idag är det skolan som står först på schemat, 8-16:20. Inte det roligaste men det duger speciellt när jag har 4,5 timmars rast mellan de vanliga lektionerna och idrotten. Har nämligen inte samhällskunskap idag då jag egentligen hade haft runt 3 timmars rast.

Nu ska jag bara: Sminka mig, äta och fixa håret...okej det kanske är ganska mycket så jag antar att jag måste börja sätta igång nu igen.


Funderar

Har tänkt på en sak väldigt väldigt länge och det är att skapa en till blogg där jag skriver exakt vad jag gör på tex helger och så eftersom jag inte kan göra det här av vissa anldningar. Eller så byter jag bara blogg totalt. Den ska då isf vara på Myshowroom. Fast jag vet inte än om jag vill byta men jag lovar att säga till om jag gör det. Vad tycker ni? Ska jag ha två bloggar eller bara byta totalt?

Just nu...

...Kollar jag på The Devil Wears Prada, en av alla mina favoritfilmer. Den har lite om allt och speciellt mode, jag älskar nämligen såkallade "mode filmer" som tex. Sex and the city. Jag får mycket inspration även fast just den filmen kommer från 2006. Änskar det fanns/kom mer sånna filmer ♥


Versace favoriterna

Som ni förmodligen inte har missat har HM släppt sin nya kolektion med versace. Själv tycker jag att det inte direkt är några enkla fina vardagskläder men det skulle vara kul att ha något plagg på sig någon gång. Här är mina favoriter från den omtalade kolektionen;


Dagens



30 dagar

Tjatja bloggen, hör mår ni då?!
Jag mår jätte bra, inte bara för att jag har slutat tidigt och jag og en Chail latte till lunch utan det är nu bara EN månad kvar till julafton- 30 dagar, tiden går helt sjukt fort. Känner mig lite gamal nu som säger det men det är så sant. Innan man ens har hunit tänka på vilken dag det är så har det bytt till dagen efter. I år jag jag vara lite snål och inte köpa några julklappar till någon. Jag ska bara unna mig själv massa saker den kommande månaden och sen har jag häller ingen anning om vad jag skulle kunna köpa, ska även köpa ett objektiv för MINA pengar och det kostar ju en del.


Johanna gästbloggar

Hej! :) Hur mår ni? Johanna här, Emmas barndomsvän. Hade lust att gästblogga men vet inte vad jag ska skriva... Kanske ska hälsa på henne nån dag i skolan och vara med på alla lektioner osv. Eftersom jag tror att jag ska söka till Jensen södra ;) Är inte helt säker än. Men får se hur det blir. Just nu sitter världens bästa Emma och fixar en design till mig. Sjysst va? Om ni vill ha en design, maila in hur/länkar osv till [email protected]. Har inte mycket mer att skriva, sköt om er. Love.

Duktig tjej

Jag slutade (som vanligt på ojämna veckor) runt halv 1. Väldigt skönt kan man tycka om man får gå hem då men eftersom jag skulle fixa lite saker så slutade jag två och en halv timme senare!!! Tänk vad jag skulle kunnat gjort då, tex kommit hem, suttit lite vid datorn och tagit det lilla lugna som jag sa att jag behöver när jag kommer hem och sist men inte minst; börjat med Johannas design.


Lugn och ro

Home sweet home är ett utryck som passar mig jättebra just nu. Jag kommer hem och det ä bara mina bröder hemma alltså inte något jätte liv- lugnt och ro är något jag verkligen behöver efter en dag i skolan. Det ända jag behöver gör idag är att plugga lite matte och se höra hur Johanna vill ha sin nya design jag änligen hinner göra. hinner bara göra sånt när det är "tidiga veckor". Men det är vad jag tänker göra lite senare för nu tänker jag hoppa in i The sims 3 världen och nörda lite smått.

Sorry

Jag fick nyss ett mail om att det inte går att kommentera mina inlägg, jag ska själv försöka fixa det så hoppas att det kommer gå senare i dag. 

Tack Lina H för informationen ♥

Update: Det unkar tydligen på vissa datorer!


Tur att det har förbättrats...


Ny vecka, ny start

Nu är det ännu en ny vecka och denna veckas mål är att börja blogga på riktigt igen. Nu ska vi lägga det gamla bakom oss i strunta i orsakerna till blogg uppehållet. Slutade för en timme sen vilket jag inte farter eftersom jag inte ens har satt mig på tåget än. Har alltså köpt "lunch" på en timme..hmm vad har jag gjort.



Dagens fina lunch:
20111121-134506.jpg

I väntan på bättre tider

Väntar nu på tåget som kommer vilken minut som helst, vill bara hem och lägga mig i min underbara soffa och kolla på någon jätte bra/ rolig film eller serie! Det har nämligen varit en riktigt jobbig dag i dag; 9 - 17 och sedan har jag haft 100 tankar i huvudet som inte är de lättaste.


Morgon

God morgon till dena underbara onsdag. Jag börjar halv 1 i dag men ska i väg på lite ärenden först så ska gå om ett tag. Jag funderar just nu på vad jag ska ha på mig i dag...vilket är jätte svårt men jag vet att jag vill ha något snygg och bekvämt gärna lite mysigt också *hehe*. Ser nu att jag har lite brottom, ovanligt - jag vet! händer typ aldrig att det blir så. Skämt åsido jag har inte gjort ett skit så måste stänga av här nu och sedan springa runt som en galning.

Facelook + engelska

Är i skolan nu och pluggar engelska. I går hade jag en underbar dag då jag sov hos Bea och hade allmänt kul, kanske kan berätta mer om det sen...eller ja det gör jag!


Biljetter

Har bokat biljetter nu till bio på fredag, då jag ska gå med Bea- Dejt sådär. Första gången jag bokar biljetter själv, sist JAG gjorde det var för typ 5 år sedan och då hjälpte min pappa mig ändå. Såg nu också att man måste hämta ut dom i morgon, det brukar man väl inte vara tvungen att göra? Att hämta ut dom dagen efter man bokat? När mina vänner bokat hämtar man bara när man ska se den!? Aja får väl åka förbi i morgon.


Twitter

Funderar starkt på att skaffa twitter, har funderat på det länge men sedan känt att det är onödigt men nu när jag såg att det är några som undrar om jag inte kan skaffa det. Då ska jag också isf ha en lite ruta på bloggen med de senaste uppdateringarna men vet inte om det går att fixa för annars känner jag att det är rätt meningslöst. Ni får väl helt enkelt hålla utkik om det kommer upp något.



Titta, titta

Kolla vad jag fick hem här om dagen, så som jag har längtat:



Söndag 13 11 11

Som vanligt på söndagar tar jag det BARA lugn vilket jag själv tycker att jag verkligen behöver och det gör jag också! Nu sitter jag här vid datorn och suktas av den ljuvliga doften av sockerkaka som är i ugnen och väntar på att hamna i min mun. Medans jag sitter här och suktas och berättar om att jag blir suktad pratar jag med Johanna om lite allt möjligt, mest The sims 3 som vi båda nyss har införskaffat oss nördiga som vi är *hihi*
Men vist är det kul?


Äntligen!!!


Klicka på bilden för att komma till artikeln!

För om jag ska vara ärlig så gillar jag vintern (den med). De vita som ligger på marken och inte minst alla fina/mysiga kläder och även alla fina bilder som blir. Inte lånt kvar helt enkelt, har börjat köpa massa mysiga koftor och halsdukar så jag kan känna mig trygg i vinter. I början av nästa månad får jag även mitt nya objektiv till min kamera (70-300 mm)♥

En sann dröm, check!

Ni kan inte fatta vad som nyss hände mig, helt sjukt!!! Kan tyvärr inte berätta det för er med OMG, så jäkla underbart. Dreams come true *hihi*!


Working 8 to 17 nanananaaaaa...

Fredag ses ju för de flesta människor som något väldigt positivt och den bästa dagen på veckan. För mig är det också det- konstigt nog eftersom jag går i skolan från 8-17 vilken inte alltid är så kul! Vi har iofs ca 3 timmars rast där imellan men den tiden är man ju ändå inte hemma utan är i närheten av skolan och äter.

Jag är helt enkelt väldigt trött nu när det också är första fredagen efter lovet. Funderar på att lägga mig i sängen och kolla på tv... Men kom NU på att vi inte har kopplat in min tv i mitt nya rum.


Mina dagar:

Min dator dom nu medans jag höll på med detta inlägg och sen orkar jag inte leta efter sladden.

LÖRDAG: Dagen var inte så jätte speciell, höll på med mitt rum och lite annat. Senare på kvällen hade jag FF och Kathalina kom eftersom jag hatar att vara själv och lite annat också kanske *hihi*, efter ett litet tag bjöd vi övres en av hennes vänner +några vänner till den. Det vart helt enkelt en sjukt lyckad kväll/natt!

SÖNDAG: Sista dagen på lovet, jätte synd men saknade ändå skolan på något konstigt sätt. Det hände inte så mycket, var ganska seg och kände att jag behövde vila ut.

MÅNDAG, TISDAG OCH ONSDAG: Skola, skola, skola + plugg, plugg, plugg + gjorde klart rummet som jag ska visa er när allt är som det ska.

NU: Läsa min bok som vi har läxa i i svenska och sedan sooooova!


I'm back!!!

Hej alla underbara, för det är ni verkligen ni som håller kvar, Love to you! Är just nu i skolan och väntar att ha ett samtal med en lärare, kul? Nääää. När jag sedan kommer hem ska jag berätta för er hur mina senaste dagar har sätt ut utan bloggen,vilket va ganska svårt att vara utan men något jag kanske behöver som sagt berättar mer senare...


Va posetiv ♥

Är just nu innne på mamis och papis dator efterso mitt internet inte funkar. Jag som nyss flyttade ner min gammla dator till källaren *suck*. Men det går väl bra såhär, bättre än ingenting. Säger jag, posetiv som jag är. Att vara posetiv kommer man långt med! Jag bestämde mig i 8.an tror jag att jag skulle försöka se ALLT posetiv och det gör jag fortfarande, jag har ju alltid varit glad och så men jag tyckte ändå att jag kunde förbättra det änu mer Om man försöker vara glad och posetiv så blir allt posetivt tillslut och man bli mycket gladare, det är något jag verkligen tror på.


Den fjärde november tvåtusenelva

Haloj där! Jag tror nog inte att så många är vakna nu men ni ser väl iofs detta när ni vaknar. Är lite små tröt nu eftersom jag inte ens har sovigt i 5 timmar.

Dagen i går va kul, verkligen bättre än att sitta hemma men om folket runt omkring mig inte hade varit så roliga som de är så hade det inte varit kul -logist. Jag var bara hemma under dagen och försökte vara duktig med att göra lite läxor vilket inte funkade i längre än bara några minuter. Jag åkte senare hem till Bea där även hennes pojkvän var. Vi fixade oss för att vi sedan skulle åka hem till Toby som fyller år i dag  

Det skulle ta 1 timme att åka till han men eftersom vi hade kollat en timme fel så såg vi sedan att bussen som vi skulle ta hade slutat gå, riktigt bondeland(!!). Tillslut kom vi iaf fram lite sen kanske men fint folk kommer alltid lite sent, right. Väl hemma hos Toby fanns det massa folk jag inte träffat förut vilket jag alltid tycker är kul. Nu ska jag inte prata mer om det utan sammanfatta det med att säga att det helt enkelt va en bra kväll...det har jag väl redan sagt va?!
Jag kom hem runt halv 3, somnade runt 3-halv 4 och vaknade runt 8.



Saker till kameran

Sitter och letar grejer till kameran, ska köpa båder batterigrepp och objektiv. Ska nu ta tag i mitt fotande på riktigt eftersm jag älskar att fota men är för lat för att gå och handla. Ska nu iaf skicka efter. Någon som vet några bra objektiv och batterigrepp till Nikon D3100?


Veckan Shopping

God morgon, tänkte nu bara visa vad jag köpt denna vecka. Det är ju s intresant






Lat som jag är

Ligger just nu i soffan och latar mig medans Bröllopsfotografen går på TVn, en film jag verkligen älskar ♥ Lite pinsam film är det och hatar egentligen men det är nogt i den jag gillar. Kan ju ha med att det har med foto att göra och sedan är den jätte cool filmed. Aja, ska nu tvätta bort mitt smink men jag orkar verkligen inte, så lat som jag är *hihi*!




Smakråd med röda läppar

Nu har jag köpt mitt röda läppstift och en kula, det är skit snyggt och jag passar jätte bra i det, bättre än vad jag trodde faktiskt. Sitter och är smak råd till min kära syster som ska köpa skor och hon är 999 gånger värre än mig *suck*!


Bilder från förra veckan

Kollade nu runt bland mina biler jag tagit i ocktober. Kom då på när jag såg några bilder att jag glömt visa det i bloggen så kände att jag var tvungen att visa er det nu. För det är sjukt.




Lite mer shopping

God morgon, fast det är väl inte direkt morgon men det är ranken som räknas RIGHT!
Planerna i dag är att åka till stan (igen) för att köpa en kula till min piercing som jag tappade i går när jag tvättade av sminket. Jag som nyss hade gett min till Johanna för att hon inte hadde någon att byta med när hon precis hade tagit hål. En sådan snäll vän man är va?! Sedan tänkte jag iaf också köpa mig ett rött läppstift som jag har tänkt att köpa jätte länge men sedan glömt bort men nu ska det införskaffas ♥



God natt Sverige!

Ja, jag vet att jag har haft dålig update i dag MEN jag har mina skäl eftersom jag inte har hunnit.

Runt två åkte jag in till stan och mötte Kathalina och Johanna för en fika och lite shopping. Blev två tröjor och en halsduk (som jag visar i morgon). Efter några timmar åkte vi hem till Kathalina där vi inte stannade så länge för att sen åka hem igen. När jag väl var hemma så var det bara att vända igen för att möta Kathalina igen för att fixa en grej *hihi*.


Jag måste vara värdens bästa planerare

God morgon!

Väntar nu på att mina kära Andra Avenyn avsnitt ska bli klar laddade så att jag sedan kan kolla på dom. Fast jag egentligen borde läsa min bok som vi har läxa i tills efter lovet, kult *host*. Vi har haft nästan två månader på oss men ändå väntar jag tills sista vecka, så typiskt mig. Jag tänkar att jag ska göra det senare eftersom jag har så mycket tid men helt plötsligt har det gått flera veckor och boken har bara legat där och skräpat. Den boken jag läser är verkligen jätte bra (tur va) och jag har sätt filmen så det kommer nog gå något sådär bra men jag känner mig jätte stressad. Jag ska göra lälogg också och sen förbereda ett tal om den.



De bästa Apparna enligt mig



Spotify
En självklarhet om man har iPhone eller android, vad skulle man göra utan spotify på väg till skolan varje morgon.
Facebook Ett måste om man vill vara social, en supper bar grej är att göra så att man få notiser om någon skickar något i chatten eller skriver något om en.

Temple run Ett av de bästa spelen där man ska uppnå olika mål, man sprinegr från några jätte konstiga monset och ska hoppa över gropar, grenar och unvika att hamna i vattnet.

H&M En jätte bra app där man kan få inspration, kolla deras nyheter och andra kläder och sedan få erbjudanden.

Instagram
Appen där du kan få snygga efekter på dina bilder som du senare kan lägga upp på deras sida eller bara spara så att de sepan kommer till dit vanliga album.

Blogg.se Behöver ingen förklaring...

Google
Det finns ju redan i safari men tycker det går snabbare med denna.

Nordea
 Med denna kan man kolla hur mycket pengar man har om man då har nordea, sen kan man även kolla massa annat som aktier mm men det är inte så jätte roligt. 

Tyda
Världens bästa svens-engelska-ordbok, det som är synd är att man inte kan översätta en hel text.

tv.nu
Där kan man kolla vad som kommer på tv och själv bestämma vilka kanaler som ska synas.

Emoji Free
Hur mycket roliga smilisar som hälst för iPhone.

Ficklampa
En supper bra ficklampa där det även finns med sos ljus.

1 november

Det är helt sjukt va tiden går fort, kändes som det nyss va januari fast ändå som om det var jätte länge sen det var nyårsafton och februari. Konstigt va?! Det är november gott folk, november. Förra året vid den här tiden var det snö ute och det skulle nog kännas bättre nu, det skulle iaf kännas som november. Näsa månad är det både julafton och nyår. Jag kommer bli galen av det här haha.


Film och bio

Har inte kunnat blogga på hela morgonen för har inte kunnat komma in på själva blogg sidan. Nu funkar det iaf och har nu glömt bort vad det va jag skulle blogga om *suck*. Kan väl säga att jag inte gjort ett skit sen jag klev upp i morse då jag vaknade på soffan. Hade tydligen somnat där igår när jag kollade på film. Blev lite arg faktist eftersom filmen var jätte bra och det var inte långt kvar.

Apropå film så blir det nog io i kväll med några underbara vänner. Jag vill personligen se Paranormal Activity 3, såg ju 2.an här om dagen - mycket läskigare än 1.an så 3.an borde nästan vara änu läskigare efetrsom den handlaar om barn.




Mail time

Jag kom nyss på att det var jätte länge sen jag läste blogg mailen, det lär nog vara ett par tusen olästa mail som kommer från er underbara läsare och olika sammarbets förfrågningar. Att jag kom på det nu när klockan drygt är kvart i 1 på natten, kommer nog hålla på i en timme och om jag ändå inte är klar då, fortsätter jag i morgon.

Ska kolla på en film medans också så att det inte blir så tråkigt och tyst. Brukar alltid sätta på TVn när jag känner mig lite ensam även fast jag inte kollar utan tex sitter vid datorn.