Min julklappar


Fick denna underbara bok av mamma och pappa, älskar den; helt underbara bilder och jättebra tips.

En väldigt völdigt stor väska som är enkel och fin också av mamma och pappa.

Tre par trösor av mamma.

En mysig/fin/varm tröja av mamma och pappa.

Söt och mysig pyamas av min kära syster.

Fin blus av mamma och pappa


Klänning av mor och far som jag önskat mig

Ännu en pyamas och yttligare sak av mamma och pappa.


Sen fick jag också: Pengar(från olika), bio pengar och tröja (från moster). Tröjan hittar jag dock inte (hehe).

Jag vart jätte nöjd för allt med det är ju inte juulklapparna som är det bästa på julen uten S T Ä M N I N G E N!

Nyår idag

God morgon mina älskade läsare!

Ligger nu i sängen med datorn framför mig och är lite smått otaggad för i kväll och det är väl för att jag fortfarande inte vet vad jag ska göra *suck*. Vilket är väldigt olikt mig, jag brukar alltid veta vad som händer och vara den som är en av de mest taggade. Aja det blir väl bra till slut det blir det alltid, även om jag bara är hemma så gör jag det kul hehe.


30 December 2011

Nu är det då den näst sista dagen på år 2011, känns lite konstigt faktiskt. Det är nu alltså dag 364 dagen det här året. Jag tänkte inte göra något speciellt i dag eftersom jag har ganska mycket att göra till i morgon men så frågade min syster nu om jag ville följa med och shoppa lite och då kände jag att jag har gjort så sjukt lite denna vecka så jag behöver shoppa (igen). Ska föresten visa sen vad jag fick och vad jag köpte i tisdags, sen lite bilder från julafton. Ja, jag vet att det är lite väl försenat men bättre sent än aldrig.


Nu blir det TV för resten av kvällen


Nyår

Vad händer på nyår då gott folk? Själv har jag ingen aning. För folk har blivit sjukt osociala på senare dar *hehe*. Sen har många spritt ut sig också så planen är nu att jag och Johanna först ska vara här och sen om vi hör något så drar vi. För äta bär man annars dör man och sen vill mamma och pappa att jag ska vara här en liten stund iaf. Så det återstår helt enkelt och se vad som händer.


De måste ju vara pistolhotade


Me today



Btw jag har inte färgat håret svart, det ser bara ut som det på de här bilerna tack vare ljuset hehe.

Spökar?

God morgon på er!

Jag sover aldrig dåligt och då menar jag aldrig. Det kan hända ibland (väldigt sällan) att jag har svårt att somna men så i natt av någon anledning hade jag jätte svårt att somna och sedan vaknade jag runt 3. Att jag vaknar mitt i natten händer ALDRG och det har väl hänt 2 gånger sen jag var 12 så då kanske ni fattar varför jag tycker det är sjukt konstigt när jag: har svårt att somna, sover dåligt och vaknar mitt i natten på en och samma natt. Det var väl något/någon som var i mitt rum för "spökar" tror jag nämligen att det gör i mitt rum. Fast om det gör det är jag 100% säker på att de är snälla.




'Me, without make up'


Weheart it

Nu finns det weheartit här på bloggen, bra va! Har haft det ett tag men har inte varit inne på den på jätte länge förens idag och kom då på att lag kan lägga upp en Follow me här.



Så klicka då iconen i menyn här till höger.

Jämlikhet - 1

Många människor tycker att det är kvinnan som ska göra allt jobb hemma medan mannen ska sköta det jobbiga så som bygga något till huset och sedan är det helt okej att han sedan inte gör ett skit fast båda arbetar. Eller att kvinnan ska vara hemma med barnen medan mannen jobbar. Eller att kvinnan är svagare än mannen både psykiskt och fysiskt. Men tänk efter; nästan alla stora kokar är ju män, inte sant! Och att städa kan ju vara väldigt jobbigt och det kan vara väldigt tungt då borde ju mannen göra det. Eller är det kanske kvinnan som ska vara den starka, för vem är det som bär ett barn i 9 månader utan att kuna villa från det. Okej om det är så att tex mannen har ett bra jobb där han tjänar så pass mycket att inte kvinnan behöver jobba så är det ju en annan sak men är det så att hon vill det så ska hon ju självklart det eller om det är så att kvinnan har ett bra betalt jobb så är det ju lika dant. Men fattar verkligen inte dom som tycker att kvinnan inte ska arbeta. Sen finns det ju också det som tycker att männen är bättre i allt och det är också den anledningen som välden styrs av män, men S N Ä L L A kolla på hur välden ser ut!! Inte det bästa direkt.


Fransk bulldog

På min vill ha lista står det med stoora bokstäver Fransk bulldog. De är så söta och underbara, sen är det heller inte för stora ellerför små. Ska plugga allt om dom och sedan ha en föreläsning för mamma och pappa och få dom att också vilja ha en. Deras svar är nu att "vad ska vi göra när vi reser" hallå vem som helst skulle ju vilja ta hand om en såndär sötnos! Så kampen fortsätter.

1_original_large374721_104069936376280_100003198214226_20945_1511950464_n_large


Dagen igår

I förrgår sov Flicis över hos mig vilket hon var överlycklig för, älskar att se henne lycklig det värmer verkligen. Hon är 7 år och mitt största fan och förebild. Så jag vaknade i går med en Felicia bredvid mig som bar ett stort leende.
Runt 1 var jag i stan för efter-jul-shopping med Bea. Vet inte riktigt vart tiden försvann men helt plötsligt var det 5 timmar senare och åkte då hem hem med ingen ångest alls och 3 klädesplagg rikare. Får jätte lätt ångest när jag shoppar men har nu bestämt att jag bara ska köpa kläder som jag blir riktigt kär i och som jag behöver. Bra va?! Rekommenderar verkligen det för man bli så stolt över sig själv och riktigt nöjd över sina nya kläder m.m.

Nu ska jag leta efter det där mines kortet och om jag inte hittar det blir jag riktigt arg!



Felicia i oktober.


2012 snart och det märks

Något jag sitter och funderar över är denna otroliga kyla det är här i Stockholm. Helt otroligt att det är runt 10+ i slutet av december, något som är sjukt fel med denna världs klimat och det börjar redan visas. Snart är det nyår och då ska det ju ändå vara snö och kalt. Nä men det kommer väl komma i januari och sedan fortsätta till maj för den första snön brukar ju komma i oktober/ november och inte i mitten av december. Som förra året; då kom de i oktober och höll sig länge. Är lite läskigt nu med de två stormar som varit och sedan att det är 2012 nästa år!


Instagram bilder

Mitt mineskort är tyvärr borta för tillfället så får ta lite bilder från min instagram. Heter sofieferb där.





Dagen

Är just nu på middag med familjen hos några vänner till oss. Har haft fullt upp i dag då jag vaknade fick stressa till mormor och runt fyra gick jag direkt hit. Låter kanske inte så mycket men det har varit rätt stressigt. När jag kommer hem kommer både bilder och videoklipp upp.


Familjedag i dag

Har tyvärr inte haft tid att ladda upp alla de bilder jag tog i går, av massor med orsaker tex det är jul och då ska man väl vara med familjen (right ) och sedan brukar vi i familjen även kolla på massor av film denna dag.
I morgon ska det iaf bli bättre igen med jätte mycket bilder och andra kuligheter, hehe. Är btw jätte sugen på lite 'efter-jul-shopping' men får vänta med det tills på tisdag då jag imorgon har fullt upp.

God juldagsmorgon

Hade ni en bra julafton i går? Det hoppas jag ni hade för det hade jag; Rolig, mysig och hela familjen var samlad vilket var lääänge sedan eftersom min äldsta bror har bott i småland i ca 8 år. Något jag har längtat efter hela december är julkänslan något jag aldrig riktigt fick det kan vara för att det inte var en ända fläck snö ute eller för jag har blivit äldre men för det blir jag inte ledsen för det var en sådan bra/underbar dag i går. Jag har aldrig älskat julafton för bara julklapparnas skull utan även för hela stämninge, och den stämningen kommer jag alltid älska och jag kommer även se till att jag alltid får den.


God jul på er

Vet att det är lite sen men GOD JUL!!!


Film tips

PS. I love you:

P.S. I Love You Poster

Eight Below:

Eight Below Poster

Tomten är far till alla barnen:


Sara bjuder in sina tre tidigare män, deras nya fruar och deras nya barn att fira julafton tillsammans med sin nye man Janne. Allt för att alla barn ska få uppleva en äkta jul tillsammans med alla sina föräldrar. Med en del sprit innanför västen råkar Janne av misstag avslöja för en av gästerna att han låtit sterilisera sig utan att berätta det för Sara, som i sin tur inget högre önskar än att få barn med Janne. Det tar inte lång tid innan alla på festen känner till Jannes lilla anatomiska ingrepp. Alla utom Sara. Vid middagen avslöjar Sara strålande den glada nyheten: hon är Gravid! Janne ska äntligen bli pappa!

The Santa Clause:

Nu är det jul - igen Poster

23 december 2011

Visst är det fint väder ute, iaf i Stockholm. Så otroligt fint med all snö på marken. Hehe, jo det hade ju varit fint om det vore lite kallare och men snö på marken. Fast nu är det ju inte så och man kan inte göra något åt det. Även fast man vill gnälla och bli sur. Johanna gick för ett tag sedan och fråga inte vad jag har gjort de senaste timmarna för det vet jag inte känns som om jag bara sutit och kollat film i en timme men så är det inte riktigt *Hehe*. Nu är det väl dags att göra lite nytta, så som städa.


En liten överraskning till mig

Runt 4 bestämde Johanna att hon skulle sova hos mig. Lite kul att hon bestämmer det själv och sedan säger deg till mig, fast älskar det bara att en vän bara bestämmer sådär att vara med mig och även tvärt om. Det är ett riktigt bra tecken på vänskap. Hittills har vi inte gjort mer än att handla godis, kollat film, film och film. Även det älskar jag; att göra saker man egentligen skulle kunna göra själv fast göra det med en god vän.


Xmas


Mina gamla bloggar

Hade tråkigt så gick in på mina gamla bloggar för att bara se hur jag har förändrats. Förändras är bara förnamnet, tyvärr tog jag bort de två första bloggarna men jag har från min tredje alltså 2009. Hur jag såg ut, så söt jag va med mina tjocka kinder och nästan inga kurvor alls *hehe*. Sen skrev jag ju så otroligt långa inlägg..not och stavningen hahaha. Sen såg jag att jag hade skrivit "Jag vet att det här är är jätte långt inlägg med bara text så förlåt" så var det inte mer än 4 rader då det inte var skrivit över hela raderna. Sweet. Bra att man förändrats iaf och det här är också en jätte bra sak med att blogga, det blir som en dagbok där man också ser hur man förändras, i språket, utseendet, fritidsintressen och umgänge.

Den älsta jag har kvar: Love ESF
Den jag hade innan den här: Miss ESF


Jul i youtube

Kolla vad jag såg nyss när jag kollade igenom bloggen, såg då att det fanns en liten snöflinga längst ner och om man trycker på den börjar det snöa gölligt va, hehe. Sen när man trycker på play så är själva tidsmarkören en snöflinga (om man öppnar den i youtube).


Dan före dan före dopparedan

Good morning sweethearts!!!

Idag är det ingen avanlig dag nä för det är bara två dagar kvar till...JULAFTON! Tänk va tiden går fort när man har kul, gu va jag lät gammal där hehe - men det är så sant. Om tiden kommer gå såhär fort hela tiden bör jag nog funderamer på framtiden, eller?!

Förra veckan var det julgodis som gjordes soch idag ska det bli köttbullar som jag ska hjälpa pappa med. Fattar inte dom som köper köttbullar till julen såå svårt är det inte att göra egna.

Kärlek


Ny Design - Jul 2011



Min förra design:



Julavsltning

Idag hade jag äntligen julavslutning och har nu lov, jullov. Om 20 dagar borjar jag igen alltså den 10 januari, känns som att lovet är jätte långt men när det väl är en vecka kvar kommer det inte kännas så. Det är nu också bara 3 dagar kvar till julafton eller inte ens det
I år bestämde jag mig för att jag inte skulle ge några julklappar till någon, har nämligen så långt jag kan missas köpt/gjort julklappar till folk och det kräver tid och ork. Så i år blev det inget eftersom jag har haft så stressigt de senaste veckorna med skolan så kände jag att jag behöver denna vecka att ta det lungt - utan måsten.


Chokladbollar



Dagens hemma outfit


Det va den snön

Är på väg hem nu och väntar på bussen till tåget, missade den precis så får vänta i 5 min. Det var ju jätte mycket snö i morse men nu är nästan allt borta iaf här på söder. Hoppas verkligen att det är mer hemma för i morgon tänkte jag ta snö bilder och sen ska jag försöka hinna att vara med Felicia någon dag denna vecka och ha snöbollskrig och åka pulka eller något sånt.


Så var det måndag igen

Har nu lite bråttom, vet egentligen inte varför men det blev bara så *suck*. Tänkte iaf göra ett litet morgon inlägg (trots att jag har brottom och kanske inte hinner äta nu)...Så; idag blir det skola eftersom det är måndag och har nu denna vecka tidig vecka, gillar det på något sätt, vist man får börja jättetidigt men man får ju också sluta jättetidigt . Sen får vi ju jullov på onsdag då hela onsdagen ska gå åt julavslutnigen. Frågan jag undrar då dåå är  vad vi ska göra de andra dagarna, vi gjorde ju allt föra veckan...Hmm??!

Light




Bild i kommentarsfältet



.knapp{
border: 1px solid #C5C8BB;
font-size: 14px;
background: #ffffff url(adressen till din bild) fixed;
color: #000;
font-weight: normal;
font-family: trebuchet ms;
}

Mer bloggdesign tips kommer

God morgon, jag har varit vaken ganska länge men har haft massa att göra i dag så som jul-pynta, städa och gjort massa bloggdesign videor. Fick jätte massor av bra feedback från mitt förra och massor med frågor om jag kan göra mer så passade på nu idag när jag ändå hade tid. I dag kommer det komma upp en om hur man får en bild i kommentarsfältet så håll utkik.

God natt



Det jag blivit retad för är nu snyggt

Jag har under nästan hela mitt liv blivit retat för att jag är för smal, har för stora läppar och att jag är för lång. Jag mådde jätte dåligt för det ända tills jag började i 6an då jag förstod att det var snyggt med stora läppar men jag kännde fortfarande dåligt för min längd och min vikt. Något hände i 6-7 då jag knappt växte något och jag blev nästan "normal" lång. I 8an började jag växa mycket igen men förstod också att det var snyggt att vara smal så då var det bara långden dåra. Jag växte mycket från 8an till slutet av 9an och under hela högstadiet (då det var mest under 8an och 9an)växte jag 20-30 cm. Under det senaste året har jag vart mycke hos läkaare och sånt bara för att jag växt så mycket på bara 2 år. Men i mitten av 9an så började jag äntligen älska att jag är lång, jag menar varför skulle alla modeller annars vara långa och smala om det inte skulle vara snyggt och att folk betalar massa pengar för att få större läppar.

Youtube eller videofy

Som vanligt har jag beslutsamhetsångest och denna gång handlar det om vilken sida jag ska använda för att ladda upp videos. Antingen Youtube.com eller Videofy.me, båda funkar bra men man kan känna pengar på videofy och det är ju bra men det känns som om det kommer gå bättre om jag använder youtube eftersom fler använder det. Riktigt jobbigt. men kanske kan ha videofy me till bloggtips och youtube till mig själv...eller tvärt om. *Suck!* Men vad tycker ni?


Jul-godis bak

God morgon till den 17 december, nu är det bara en vecka kvar till den efterlängtade dagen. Det känns dock som om det är typ i början av december.

I dag ska jag och min mamma baka jul-godis, kanske kan få lite mer jul känsla då (förhoppningsvis). Det blir som vanlig kolor, wienernougat och sedan rocky road. älskar specielt de två första, kan äta hur mycket som hälst av det. Mamma står nu och stampar i köket så får väl gå dit och sätta igång.

"Läs det här" bild vid kommentars fälten

Eftersom att min youtube inte funkar för tillfärligt så får jag skriva detta ist.


1. Gör iordning en bild som du vill ha, alltså texten.

2. Ladda upp bilden som bild, bestäm hur stor den ska vara och när det är klart gögerklickar du på bilden och sedan klickar du på "öppna länk i ny flik" (för mig står det så men det kan stå något liknande också).



3. Låt den nya fliken vara (för du kommer behöva länken till den) och gå till design→Kodmallar→inläggssida.

4. Gå ner till lite över hälften av de och det kommer stå "kommentera inlägget här" eller exakt <strong>Kommentera inlägget här:</strong> <br /> <br /> (du kan kopiera det och sedan trycka på F+ctrl när du är i kodmallen du kommer det en ruta upp och där kan du då klistra in det för då kommer det upp vart det är).

5. Du skan nu ovanför det klistra in detta <img src="länken till bilden"><br><br>



Så nu är det bara att spara!

"Jag vill..." -Lista


Fredag 16/12-11

Nu är äntligen denna vecka över och det känns väldigt bra måste jag säga. Även fast jag sitter och väntar på bussen i kylan, men så kalt är det ju inte och sedan ser jag även att deg har snöat lite här. Känns som om jag bor på landet eller något sånt men det gör jag inte, om inte 20 min från t-centralen är landet. Slut pratat om massa trams; idag är det fredag vilket betyder för ett tag sedan att jag skulle göra en videoblogg så tänkte börja med det igen, såhär 8dagar innan julafton.


Det är över snart

Denna vecka har varit en av de mest jobbiga veckorna i mitt liv när det gäller läxor och skolarbete men nu har jag bara en dag kvar och också bara en sak kvar; matte muntligt och samhällskunskaps redovisningen vilket kommer gå jätte bra. Nästa vecka blir det mycket skönare då jag får lov på onsdagen.

Ska nu göra muíg i ordnong för att sova eftersom att jag ska gymma tidigt i morgonbitti, ska bli jätte skönt för det var ju ett tag sedan och har varit väldigt onyttg. Dock vet jag att jag verkligen inte behöver tänka att jag stoppar i mig mycket för väger för lite men det är alltid bra att träna för hälsan och inte för att få bort kalorierna.


Blond + rött = Sant

Något jag ÄLSKAR är när blondiner bär rött. Det är så underbart snygg och jag har bestämtmig;
Jag ska bli hel blond!




10 dagar kvar

Om 10 dagar är det jul vilket inte alls känns som det och det vet jag att jag inte är ensam om. Det är inte bara för att det inte är snö och kalt, okej det har väldigt väldigt mycket med det att göra men också för att de senaste månaderna hå gått så otroligt fort. Sen sist men inte minst, vi har ännu inte julpyntat hemma bara lite med adväntljustacke men inget annat. Nån mer som känner som jag?



5 saker som gör mig glad

- När jag får choklad.
- Allt som har med julen att göra.
- Mina vänner.
- När jag känner mig älskad och behövd.
- Mina bloggläsare.


Lång dag

Äntligen ligger jag i min efterlängtade säng, kärlek till den...och till mig själ föresten efter en lång dag. Har nämligen haft nationella prov i dag i matte HELA DAGEN(!!) Tänk matte en hel jäkla dag och ett prov som kommer vara till stor betydelse på mitt betyg. Har känt att jag inte alls är berädd för det men på något sätt har jag inte varit orolig vilket är bra för jag tror inte det direkt blir bra.
På väg hem mötte jag upp Johanna som också ligger här brevid mig. Men vi har våra anledningar, speciellt jag( som jag iofs alltid har hehe).

So sweet

Made by me:


Dagens - 131211


Lucia idag

God morgon och glad lucia...eller vad man nu säger. Fast man kanske inte ens säger något alls. Det är som advent, vad säger man då?? Jag kommer ihåg när jag va liten då jag och min dåvarande bästa kompis varje år gick lucia för både hennes familj och min och när vi va klara filade vi med pepparkakor och julmust. Minnen. Nu när man är äldre gör man väll inte direkt något speciellt.


Skulle kunna tänka mig att vara här






Jag behöver lov NU

Även fast jag vet att jag behöver plugga just nu gör jag det inte för...jag orkar inte och jag känner att jag behöver ta det lugnt och det spelar ingen roll att jag just gjort det hela helgen hehe, där kommer min lathet fram igen. Men har ju faktist gjort lite idag, pluggat en halvfimme matte och sedan haft svenskaprov som gick jättebra. Min nya plan är att från och med i dag plugga 2 timmar varje dag, vi gjorde nämligen en planering i freags både på hur det ser ut nu och på hur vi vill att det ska vara. kom då iaf på att jag gör ingenting för mycket.

Apropå skolan så ska jag nu maila min lärare om lite saker.

En underbar vecka väntar mig

God morgon!

Egentligen ska jag vara på väg till skolan och fördjupningen nu men jag orkade faktist inte det så jag är där till 10 ist om jag nu hinner det men det får jag hoppas. Måste nämligen gå dit eftersom jag har 6 stora grejer som ska göras i skolan bara denna vecka;

-2 prov i Tyska, ett muntligt och ett skriftligt.
-1 prov i Svenska om språksociologi.
-1 Engelska föredrag om vad man vill (jag vet inte ens vad jag ska prata om, någon som kan komma med ett förslag?)
-1 Matte nationelltprov.
-1 föredrag on UNHCR i sammhällskunskap.



Känns sååå bra speciellt när man kan allt förutom Tyskan.

Snart blir det nytt

Nu är det såhär att jag vet att min uppdate de senaste dagarna har varit jätte dålig MEN som vanligt ar jag alltid en anledning till det jag gör fel, denna gång är det för att jag fixar nu med min nya design. Det tar ganska lång tid eftersom jag inte kan så mycket om Photoshop CS5, har nämligen tidigare haft Photoshop Elements 9. Designen kommer att komma i slutet av nästa vecka eller i mitten av veckan efter der. Här så sjukt mycket i skolan nu och det går ju som sagt först.

Men pöss på er för att ni är så underbara!


Hehe hann göra detta också!

Vilken färg??


I♥Photoshop


Idol 2011 -final

Live!!!...från soffan.


Girls night

I  dag har jag FF dock är mina syskon hemma men det hindrade inte oss från att hon ska sova här och där med kolla på idol finalen. Har inte följt idol så mycket detta år och verkligen inte så mycket som jag brukar men det är iaf ett måste att se finalen. Något jag saknar är riktiga tjej filmer såna som det komm fullt av för ca 5 år sedan men som man nu har sätt, någon som vet några bra?! Är nu 10 min kvar och jag ska gå och göra lite te med honung som är jättebra för halsen, är ju lite sjukt som sagt.




Bild från Johannas blogg: Erickhaledsaade.blogg.se


Nu känner jag såhär:


Meee




Bussen

Något jag börjar med är att ALLTID ta bussen hem från tåget, även fast det bara tar ca 5 min att gå. Bussen kommer antingen bra passat till tåget eller en kvart innan men även fast jag kommer en kvart innan så väntar jag. Deg kan ju vara för att det är så jäkla kalt ute men ändå, här går ändå en stor gräns för lathet! Jag kunde tex vara hemma nu men nä nu sitter jag här och väntar. Fast när min halsont väl försvunnit ska jag längre inte vänta den där kvarten, det är ju inte bra att gå/ träna när man är sjuk.


Engelsk presentation

Har nyss haft min sämsta engelsk presentation i mitt liv! Det kanske har att göra med att jag har sjukt ont i min hals, vi fick 5 min att förbereda oss och vi var endast två personer som skulle prata i 5 min. Förlåt att jag gnäller men kände att jag var tvungen att få ut mina känslor och det är ju lite därför man har blogg. Sen är det ju så att jag nästan aldrig gnäller på något i mitt liv i bloggen men någon gång måste man ju göra det, kan ju bli väldigt opersonligt annars.


Johannas Design



Den vart väldigt försenad men är nu äntligen klar. Klicka här för att komma till Johannas Eric blogg! Dock tror jag att det behövs fixas lite mer men det får bli i morgon eller någon annan dag.

Saknad efter någon

♥ ♥ ♥
Jag saknar någon, någon som finns där alla timmar på dygnet, någon som ger en kram när jag behöver, någon att hålla i handen en vanlg dag, någon att titta på film med en tråkig/snöig söndag, någon som jag vet är min. Har aldrig saknat det så mycket som nu men min tur kommer sen, snart det säger alla.
♥ ♥ ♥


Facebook status


När jag får bestämma mat

Har nyss lagat lite mat som jag ska äta. Och för det mästa av gångerna jag bestämmer mat blir det pasta med pastasås (som jag gör själv) och skinka. Vilket är väldigt gott, rekomenderar verkligen. Funderar på att göra en kokbok, det kommer vara mycket pasta och choklad i den kan jag lova. Ska nu sätta igång med litte nytta: städa, Johannas design och sedan leta design inspration till min nya design.

God morgon ...?

Samhällskunskap är det ämnet jag har nu, love! Jag och en annan tjej från klassen jobbar med UNHCR vilket jag nästa inte visste något om men de jobbar iaf med flyktingar och lite annat. Angelina Jolie jobbar åt dem vilket jag tycker är både kul ock bra. Slutar om 10 minuter ska då hem och fixa med Johannas design.


Next: The bed

En lång dag har gått och har inte haft internet på halva dagen det är därför den dåliga uppdateringen och inga bilder/ video på mitt nya rum men i morgon kommer det funka igen så då blir det massa bilder med mer. Ska nu gå och lägga mig ska nämligen upp runt 6 i morgon. Ni vet det är ju tidig vecka då.


Söndags sysslor

Eftersom det är söndag i dag sitter jag och gör läxa. Vilket jag tycker att jag borde ha gjort lite tidigare...inte så ovanligt. Händer nämligen jämt att jag sjuter upp saker jag och sedan ångrar mig att jag inte gjorde det senare, något jag verkligen måste öva bort. Ska snart ta lite bilder på mitt nya rum som jag helt har glömt bort att visa er eller det kanske blir en video ist men först måste jag göra klart läxan och sedan städda mitt rum.

Girly318_large


Söndagen den 4 december

Att sova mellan 03-09 på en helg är verkligen inte normalt och sen om man dessutom vaknade av sig själv och det är helg då är det illa! Jag är helt enkel långt ifrån normal när det gäller mina sovtimmar. Men men jag känner mig utvilad och då är det det som räknas, right.

Väntar på att mamma ska fixa klart med frukosten eftersom vi så ofta som möjligt försöker äta frukost tillsammans i köket på helgerna vilket bara blir mer sällan...undra varför *hihi*! Apropå tillsammans med familjen; det är ju julafton om 20 dagar (!!) Vet fortfarande inte riktigt vad jag vill ha eftersom jag har det mesta. Så önskar mig mest mjuka packet men det kan ju vara kul att få något oväntat också. Älskar nämligen när oväntade saker händer och så.

Nu: frukost!


Mina två dagar

Ca 36 timmar senare uppdaterar jag äntligen. Jag har nämligen varit sjukt upptagen både i går och i dag med massa saker.
IGÅR efter skolan (17:00) åkte jag hem till Bea kom dit ganska sent eftersom jag åkte med Alex och fixa lite saker först. Tänker tyvärr inte berätta mer om det förutom att jag hade väldigt kul och lärt mig en del. IDAG vaknade jag hos Bea ganska sent och har varit där hela dagen, tänkte att jag inte skulle blogga och vara osocial. Kom hem, åt och såg nyss en jätte bra film med mamma och pappa.


God morgon

Andra december i dag och titta vad som hände i natt:


My facelook today


Första december tvåtusen elva

God morgon Sverige! Kan ni nu tänka er att det är 1 december i dag?! Inte jag,
för jag undrar verkligen vart de där vita är som brukar ligga på marken från november till typ februari. Gör inte ni det?? Jag längtar ju verkligen efter snön nu, det är verkligen så fint och mysigt sedan har man då en anledning till att ha så sjukt mycket kläder på sig. Så vart är snön!


Bilder från iPhone 2